Condiția ca Dinamo să redevină o echipă puternică din prima ligă: ”Dacă fac asta, vor fi o forță”. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 13.03.2023, 14:34
Condiția ca Dinamo să redevină o echipă puternică din prima ligă: ”Dacă fac asta, vor fi o forță”. EXCLUSIV

Dinamo a intrat în playoff în divizia secundă, după un final de sezon în care a lăsat impresia că vrea  să revină în prima ligă. ”Câinii” au toate atgumentele să spere că vor termina sezonul pe un loc de promovare.

Adrian Mihalcea, sigur că Dinamo va redeveni o forță

Adrian Mihalcea, antrenorul de la FC Buzău, crede că, dacă noii patroni de la Dinamo vor fi seriosși și vor reuși să atragă investițiile necesare la echipă, atunci Dinamo va fi o forță a fotbalului românesc.

”Despre patronat mi-e greu să vorbesc pentru că nu îi cunosc.  Pare un pas înainte, dacă se vor ține de cuvând, dacă vor reuși să aducă bani, investiții, Dinamo va reveni în prima ligă fără probleme, va fi o forță.

Uitați-vă câtă lume vine la meciuri, toată lumea vrea să vadă Dinamo în Superligă. Totuși, lucrurile nu sunt chiar ok: interdicție la transferuri, tot citesc despre problemele cu licența. Dar, știți cum e:  oameni noi, trebuie să apară și situații pozitive noi”, a spus Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru playsport.ro..

FC Buzău vrea în prima ligă

În playoff a ajuns și echipa lui Adrian Mihalcea, FC Buzău. Aceștia vor să ajungă în prima divizie, la finalul acestui sezon.

”Va fi un playoff echilibrat, să fac așa o paralelă față de anul trecut, când erau trei echipe superioare celorlalte, bine, trei plus Steaua, anul acesta nu văd o favorită certă.

Anul ăsta nu văd o favorită certă. Un mic avantaj îl are Poli Iași. Celelalte patru echipe se vor bate pentru loucile de baraj și al doilea loc de promovare directă.

Va fi un playoff interesant, un playoff unde se regăsește și Steaua, și Iași, și Dinamo, noi, Buzăul. Fiecare are șansa ei.

Dinamo a prins locul de playoff în extremis. Dacă noi am terminat pe 5, dacă Slobozia sau Chiajna ar fi câștigat, era Dinamo în afara playoffului.

Ăsta este campionatul, nu există echipe care să domine. Uitați-vă unde s-a ajuns, în ce etapă. Meciurile mai cu miză s-au terminat la egalitate.

Obiectivul este promovarea. Acesta a fost obiectivul de la începutul campionatului. Am preluat acest obiectiv, am făcut un prim pas, ne-am calificat în playoff, chiar nu contează dacă e promovare directă sau la baraj.

Anul trecut s-a întâmplat să se califice a treia echipă din liga a doua, nu mai este o diferență valorică atât de mare între echipele din prima ligă și cele din liga a doua, la baraj”, a spus Adrian Mihalcea, pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe