Conducerea lui CFR Cluj a reacționat după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l ia pe Mario Camora în lot pentru meciul cu Israel

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.03.2022, 23:21
Conducerea lui CFR Cluj a reacționat după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l ia pe Mario Camora în lot pentru meciul cu Israel

Mario Camora este unul dintre jucătorii echipei naționale care au acuzat anumite probleme medicale înaintea meciului din Israel de marți. Edi Iordănescu a considerat că nu este necesar ca fundașul stânga al campioanei CFR Cluj să fie forțat și i-a permis acestuia să revină la echipa de club și să nu mai facă deplasarea la Netanya.

Formația din Gruia, prin vocea președintelui Cristi Balaj, a aplaudat decizia selecționerului, pe care o consideră una firească în acest context. Fostul arbitru FIFA a dezvăluit că portughezul naturalizat lucrează intens alături de kinetoterapeutul clubului pentru a putea reveni pe teren cât mai repede.

Cristi Balaj susține că Edi Iordănescu a procedat corect când l-a trimis înapoi la Cluj pe Mario Camora

De asemenea, Balaj a comentat și convocarea de urgență a lui Claudiu Petrila. Acesta a fost chemat de la naționala de tineret, alături de Darius Olaru, după ce patru jucători ai naționalei mari au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Președintele CFR-ului nu este deloc surprins că Edi Iordănescu a apelat la serviciile lui Claudiu Petrila. El a subliniat că tânărul jucător al campioanei are un sezon fantastic și ar fi putut fi o variantă pentru naționala mare chiar și înainte de aceste probleme de lot.

(n.r. Despre Mario Camora) Ieri am aflat că are anumite probleme medicale la picior, care nu îi permit să joace următorul meci și nu avea sens să facă deplasarea dacă nu poate juca. A revenit la Cluj, este în cabinetul kineto și kinetoterapeutul nostru încearcă să îl pună pe picioare în cât mai scurt timp posibil.

Nu este o surpriză convocarea lui Petrila. Nu era nici dacă îl convoca din prima, e un jucător de calitate, serios, care este pregătit foarte bine. Dan Petrescu îl pregătește la un nivel foarte bun. Sperăm să și joace. Le ținem pumnii. Când vorbim de națională important pentru noi este ca orice jucător care intră să o facă la un nivel foarte bun”, a spus Cristi Balaj potrivit sport.ro.

Edi Iordănescu despre problemele uriașe din lotul României. „Am avut trei focare: viroză, gripă și Covid! Sper că am epuizat acum ghinioanele”