Conflictul lui Ilie Năstase cu Ciprian Marica a fost confirmat de fostul mare tenismen: „Am ajuns la spital”

Giosanu Catinca / 12.11.2021, 16:57
Conflictul lui Ilie Năstase cu Ciprian Marica a fost confirmat de fostul mare tenismen: „Am ajuns la spital”

Ilie Năstase a reacționat după ce Ciprian Marica l-a scos din fundația care îi poartă numele. Fostul jucător de tenis a explicat că a fost foarte afectat de cele întâmplate și că îl va da în judecată pe cel care i-a fost naș la cununia cu Ioana Simion.

Ilie Năstase, la cuțite cu Ciprian Marica

Zilele trecute, a fost înaintată ipoteza potrivit căreia Ciprian Marica și Ilie Năstase ar fi avut un conflict. Fostul fotbalist VFB Stuttgart a negat în primă fază, dar nu a infirmat faptul că l-ar fi exclus pe Năstase din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care cei doi o controlau.

Ilie Năstase nu a reacționat pe moment. Totuși, au existat surse apropiate de fostul liber ATP care au ținut să facă lumină în acest caz. Persoane din anturajul lui au declarat, în exclusivitate pentru PlaySport, că între cei doi foști sportivi a avut într-adevăr loc o dispută. Mai mult, fostul jucător de tenis ar fi ajuns la spital după conflictul cu Ciprian Marica.

Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a spus Ioana Năstase, pentru PlaySport.

De la ce a pornit totul

Scandalul dintre cei doi sportivi a izbucnit după ce Ciprian Marica a inițiat o acțiune în instanță la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, în încercarea de a-l scoate pe Ilie Năstase din fundație. Fostul fotbalist nu a avut câștig de cauză. După trei înfățișări, cazul a fost respins. Ulterior, pe 7 octombrie, Marica a depus o nouă cerere către același tribunal. De această dată, cererea i-a fost aprobată, iar Ilie Năstase a fost șters din Fundația care îi poartă numele.

Cum are de gând să se răzbune Ilie Năstase

Ilie Năstase nu a rămas indiferent la ceea ce i-a făcut nașul său. El spune că îl va da în judecată pe Marica.

M-am întâlnit cu el și cu soția și au spus că au venit să ne anunțe că nu mai sunt în fundație și atunci m-am sculat și am plecat de la masă. Nu am înțeles ce hârtie a putut să ducă la judecătorie să mă dea afară pe mine care am făcut fundația de 22 de ani mă chinui să iau terenul.

Un membru fondator al unei fundații nu poți să-l dai afară fără să voteze ceilalți. N-ai cum. Pe mine m-au scos. E urât, îmi pare rău. L-am considerat pe Ciprian băiat ca lumea când a venit la mine să închirieze doar un teren de fotbal. Așa a început, după aia a vrut să se extindă peste tot să ia tot și terenurile mele de tenis pe care i le-am închiriat lui și ce a mai rămas pe aici. Nu știu cine l-a învățat, dar cred că l-a învățat greșit.

Am avocatul domnului Tiriac care o să se ocupe de mâine sau de luni și mergem să vedem actele depuse de el de ce au fost aprobate.

O să fac plângere la poliție. Nu mai e cale de împăcare. El e pe acte acum președintele Fundației mele. E un furt.”, a spus Ilie Năstase în cadrul unei conferințe de presă.