EXCLUSIV. Ilie Năstase a ajuns la spital după scandalul cu Ciprian Marica! Descoperirea care l-a trimis pe fostul mare tenismen pe patul de spital

Catalan Alexandru 12.11.2021, 13:40
EXCLUSIV. Ilie Năstase a ajuns la spital după scandalul cu Ciprian Marica! Descoperirea care l-a trimis pe fostul mare tenismen pe patul de spital

Surse PlaySport.ro au descoperit că Ilie Năstase a ajuns la spital după scandalul cu Ciprian Marica. Informația ne-a fost furnizată de către persoane apropiate fostului număr 1 al tenisului mondial. Se pare că acesta a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care cei doi o controlau.

Ilie Năstase a ajuns la spital după scandalul cu Ciprian Marica

Diferendele dintre cei doi au apărut în aceste zile. Fostul sportiv a ieșit public și a afirmat că nașul său de cununie este o persoană cu care nu mai vrea să aibă de-a face. Ulterior, lucrurile păreau să se liniștească, însă nu a fost așa. Potrivit surselor noastre, Ilie Năstase a ajuns la spital de urgență, acuzând unele probleme cu inima.

Din informațiile pe care le deținem în acest moment, Ilie Năstase ar fi părăsit unitatea spitalicească în care se afla pentru investigații. Cel mai probabil, fostul număr 1 mondial va susține o conferință de presă pe marginea acestui subiect după ce se va întrema.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a confirmat varianta PlaySport:

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la  Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

Dezvăluirile Ioanei Năstase despre conflictul soțului său cu Ioana Simion

Ea spune că pentrui Ilie Năstase întreaga chestiune a fost ”șocul vieții”.

”Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!”, adaugă Ioana Năstase.

Ea crede că nu e exclus că soțul ei să fi semnat niște acte pe care să nu le fi citit cu atenție și în baza cărora fostul lor naș de cununie să fii trecut la fapte: ”Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta!”.

”A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai spus Ioana Năstase.

Jumătatea marelui tenismen a dezvăluit cu același prilej și o altă mare surpriză venită din partea lui Ciprian Marica.

”Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei nostre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătoirie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat sensing că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare. Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, a conchis Ioana Năstase.

Ciprian Marica neagă conflictul, dar nu infirmă că l-ar fi exclus pe Năstase din CA

Într-o intervenție pentru Prosport, Ciprian Marica s-a arătat surprins de informațiile potrivit cărora marele tenismen a rupt relațiile cu el:

„Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința.

Tot sursele noastre ne informează că în locul legendei tenisului mondial ar fi apărut, în Consiliul de Administrație, persoane apropiate lui Ciprian Marica, inclusiv, rude de gradul I ale fostului fotbalist de la VFB Stuttgart.

Urmăriți Playsport.ro și pe