Conor McGregor, la un pas de bătaie cu iubitul actriței Megan Fox! Bărbatul este un celebru cântăreț de muzică rap

Olteanu Ștefan / 13.09.2021, 22:24

Conor McGregor nu se potolește și a fost din nou la un pas de bătaie în afara ringului. Deși abia și-a revenit după o fractură la gleznă, Conor McGregor s-a aprins în câteva secunde și a sărit la gâtul bărbatului care se iubește cu Megan Fox, actriță celebră care a jucat în producții cinematografice precum Transformers. Nici iubitul ei nu este mai puțin cunoscut. Megan Fox are o relație de ceva timp cu Machine Gun Kelly, care este un renumit cântăreț de muzică rap.

Conor McGregor, la un pas de bătaie la gala MTV Video Music Awards

Conor McGregor și Machine Gun Kelly au fost la un pas de bătaie la gala MTV Video Music Awards. Machine Gun Kelly este un rapper de 31 de ani, care a devenit celebru datorită unui conflict cu Eminem. De asemenea, Machine Gun Kelly este renumit în prezent și datorită relației pe care o are cu Megan Fox. Celebra actriță de 35 de ani este printre cele mai frumoase apariții feminine de la Hollywood și jucat în producții importante precum Transformers.
Scandalul dintre McGregor și Machine Gun Kelly a pornit de nicăieri, între cei doi neexistând niciun conflict anterior. De altfel, potrivit spuselor irlandezului, înainte de gala MTV nici măcar nu se cunoșteau.
Cu toate acestea, Conor McGregor s-a înfuriat la evenimentul care a avut loc la Barclays Center, în Brooklyn, și a sărit să îl bată pe cântăreț. Din fericire, forțele de ordine au intervenit rapid și l-au oprit pe McGregor. Irlandezul i-a adresat mai multe cuvinte grele lui Machine Gun Kelly, după care i-a aruncat un pahar în față.

Reacțiile celor doi

La scurt timp după incident, McGregor și Machine Gun au fost întrebați despre cauza conflictului. Niciunul dintre ei nu a oferit un răspuns concret.

Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu îl cunosc. Eu mă lupt doar cu bărbați adevărați. Habar nu am cine este, sincer vă spun. Știu doar că e iubitul lui Megan Fox”, a spus McGregor.

Întrebat despre incident, Machine Gun Kelly a lovit microfonul reporterului și a plecat alături de Megan Fox.
Potrivit presei internaționale, totul ar fi fost regizat doar pentru a aduce un plus de popularitate evenimentului organizat de MTV. Pe de altă parte, publicația TMZ scrie că McGregor i-ar fi cerut lui Machine Gun să facă o poză împreună, însă a fost refuzat. De acolo totul s-a transformat într-o altercație.

Nu e prima oară când McGregor face circ în public. În trecut a fost arestat

Pe lângă calitățile incontestabile de luptător pe care le are, Conor McGregor s-a făcut remarcat de-a lungul ultimilor ani și prin diverse conflicte.
În 2018, înaintea luptei cu Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor a fost reținut de poliția din New York. El a pertrurbat un eveniment la care nu a fost invitat, după care împreună cu un grup de 10 persoane a intrat în culise la Barclays Center și a început să arunce cu obiecte. McGregor a spart un geam ale unei maşini, iar cioburile l-au rănit la faţă pe luptătorul american Michael Chiesa.

Toată lumea e în stare de şoc, este cel mai revoltător lucru petrecut în istoria organizaţiei noastre”, declara atunci patronul UFC, Dana White.

McGregor a fost arestat atunci, însă ulterior polițiștii l-au eliberat și l-au obligat la 5 zile de muncă în folosul comunității.

Duelul milionarilor. McGregor, ironic la adresa lui Messi: În două luni am luat salariul său pe un an.