Constantin Budescu a dat răspunsul despre trecerea sa la FCSB. Mijlocașul risipește orice emoție

Gabriel Eșanu 29.12.2020, 22:19
Constantin Budescu a dat răspunsul despre trecerea sa la FCSB. Mijlocașul risipește orice emoție

Constantin Budescu este principala țintă pentru FCSB în această iarnă, iar transferul are șanse mari să se realizeze. Fotbalistul Astrei Giurgiu spune că ar fi tentat să revină, în cazul în care cele două cluburi ajung la un acord. Mijlocașul are o clauză de reziliere de 900.000 de euro, pe care Gigi Becali ar intenționa să o achite. Dar asta, cel mai probabil doar în cazul în care Dennis Man va fi vândut.

FCSB l-a vândut pe Constantin Budescu în China în 2018, pentru 2,5 milioane de euro

„De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla”, a declarat Budescu la Telekom Sport.

În vara anului 2017, FCSB îl transfera pe Constantin Budescu de la Astra, pentru 750.000 de euro. Un an mai târziu era vândut în China, la Dalian Yifang, pentru 2,5 milioane de euro. Nu s-a adaptat în Asia, astfel că a revenit în Liga 1, în august 2019, la Astra.

Budescu a încheiat anul cu un hat-trick pentru Astra, în partida câștigată de giurgiuveni cu UTA, scor 6-0. Are șase goluri pentru giurgiuveni în prima parte a campionatului. Dar și șapte pase decisive, în condițiile în care a pierdut patru meciuri din cuaza unei accidentări. Pentru FCSB, între 2017 și 2018, Constantin Budescu a jucat 37 de partide în toate competițiile. A marcat 12 goluri și a dat 13 pase decisive și este cotat de Transfermarkt la 2 milioane de euro. Va împlini 32 de ani în luna februarie și a adunat 15 selecții pentru echipa națională. A marcat și cinci goluri pentru „tricolori”.

Urmăriți Playsport.ro și pe