Maccarone bagă bani la Dinamo! Coșmarul FCSB din 2006 face declarații de dragoste pentru DDB

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 13:49
Maccarone bagă bani la Dinamo! Coșmarul FCSB din 2006 face declarații de dragoste pentru DDB

Massimo Maccarone, 41 de ani, se implică în salvarea clubului Dinamo, anunţă oficialii DDB. Atacantul italian a ales să doneze 48 de euro pentru în proiectul fanilor clubului din Ştefan cel Mare. Aceştia au publicat şi un mesaj care ar fi chiar din partea celui supranumit „Bic Mac”. Acesta a devenit un adevărat idol pentru fanii dinamovişti după ce a marcat două goluri în poarta celor de la FCSB. Şi a calificat-o astfel pe Middlesbrough în finala Cupei UEFA din 2006, pe care avea să o piardă în faţa Sevillei.

Massimo Maccarone, mesaj pentru fanii lui Dinamo. Le promite că vine la Bucureşti

„Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea. Abia aștept să ne vedem la București!

Acum câțiva ani am văzut coregrafia pe care ați făcut-o pentru vechii noștri prieteni. Sunt mândru să port un tricou cu imaginea acelui moment și să fac parte dintr-un proiect gândit de aceiași băieți inventivi!”, ar fi fost cuvintele lui Maccarone, conform PCH.

Massimo Maccarone a jucat 99 de partide pentru Middlesbrough şi a marcat 27 de goluri pentru englezi. În ianuarie 2007 era cedat la Siena şi a continuat să joace în Serie A până în 2017. A mai avut apoi o experienţă în Australia, iar în septembrie 2020 s-a retras, de la Carrarese.