Constantin Budescu a lăsat Arabia Saudită pentru România. Imagini rare cu internaționalul român

Moldoveanu Camelia / 08.06.2021, 11:11

Constantin Budescu se află în România după meciul jucat pentru națională. Jucătorul celor de la Damac a găsit prilejul perfect pentru a uitat de toate grijile și a „medita” la propunerile venite de la Gigi Becali și Marius Șumudică. Imagini rare cu  „Șeicul” care încinge grătare.

Șeicul Constantin Budescu „meditează” în fața grătarului

Constantin Budescu, petrecere cu lăutari
Constantin Budescu, petrecere cu lăutari

Constantin Budescu joacă în prezent la Damac, echipa din Arabia Saudită care s-a salvat de la retrogradare în ultimul moment. Mijlocașul a avut un sezon excelent, fiind foarte apreciat de suporterii, dar și de presă. „Magicianul” n-a avut însă ocazia să-și arate adevăratul potențial în meciul România – Anglia, partidă pierdută de echipa lui Mirel Rădoi cu 1-0.  Cu toate că a fost cerut titular, Budescu a intrat pe teren doar 10 minute. N-a reușit să surprindă cu prestația sa, însă a atras toate privirile pentru că a slăbit foarte mult.

În acest moment Șeicul Budescu este unul dintre cei mai doriți jucători în Liga 1. CFR Cluj și FCSB așteaptă ca el să fie liber de contract pentru a putea negocia reîntoarcerea în România.

Fotbalistul român a profitat de timpul petrecut în România și s-a relaxat încingând grătarul și petrecând alături de lăutari. Totul a fost postat pe contul acestuia de Instagram. Imaginile rare cu Constantin Budescu, la bustul gol, după ce a slăbit considerabil.

Gigi Becali bagă mâna în foc și spune că Budescu o să-l alege pe el

Potrivit Sport360Saudi, Damac i-ar rezilia contractul lui Constantin Budescu. Tot presa din Arabia Saudită a anunțat că românul s-ar întoarce în țara sa natală la echipa FCSB. Cert este că în lupta pentru Șeic se află și CFR Cluj. Marius Șumudică știe deja ce salariu ar cere fotbalistul în Gruia.

Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci?

Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Marius Șumudică și-l dorește și el pe Constantin Budescu, însă este conștient că acesta are o clauză uriașă la Damac. Pus că, salariul Șeicului n-ar fi unul chiar mic.

E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

Constantin Budescu, surpriză uriașă pentru Mirel Rădoi

Constantin Budescu doar ce a încheiat un sezon bun la Damac. Echipa sa a reușit să se salveze de la retrogradare chiar în ultima etapă cu 36 de puncte, iar ultima de sub linie a strâns 35 de puncte. Internaționalul român s-a aflăt acum în cantonament cu echipa națională a României. Mirel Rădoi a rămas surprins de schimbarea internaționalului român.

Se pare că Budescu a înțeles mesajul lui Mirel Rădoi și asta îl bucură foarte mult pe selecționer. Fotbalistul celor de la Damac a slăbit într-un timp destul de scurt, atât de scurt încât este aproape de nerecunoscut.

E fit pentru că el și-a dorit asta. Chiar îmi spunea că erau perioade și la FCSB când avea două kilograme în plus, dar reușea să scape de ele de la o zi la alta. A înțeles mesajul nostru că dacă ai o anumită greutate în plus nu poți să faci parte din acest grup. El, de unul singur, a făcut-o, a luat decizia de a slăbi.

Aseară ne miram cu toții ce bine arată. Nu se simte deloc la el, n-am văzut să fie afectat ca a pierdut cele 3 kilograme”, a spus Rădoi la conferința dinaintea jocului cu Georgia.