Pleacă Budescu în Turcia? Șumudică: ”Rămâne liber de contract la vară!?”

Mihai Cheles 21.01.2021, 08:17
Pleacă Budescu în Turcia? Șumudică: ”Rămâne liber de contract la vară!?”

Marius Șumudică a pus ochii pe fostul său elev, Constantin Budescu, al cărui contract cu Astra expiră în vară. Dacă Budescu pleacă în Turcia, va deveni al optulea jucător român din campionat, după Alexandru Maxim, Alin Toșca, Costel Pantilimon, Bogdan Stancu, Silviu Lung, Cristi Săpunaru și Junior Morais.

Constantin Budescu este curtat și de FCSB, însă a recunoscut că va merge acolo unde va fi dorit cu adevărat. Indiferent de echipă sau de campionat. „Budi” nu se mai simte bine la Astra și și-ar dori să plece încă din această iarnă. Cu toate acestea, patronul Ion Niculae este de neînduplecat. Fotbalistul poate pleca numai în schimbul a aproximativ 900.000 de euro. O sumă considerată mult prea mare pentru un fotbalist aflat în ultimele șase luni de contract.

Pleacă Budescu în Turcia? Șumudică: ”Rămâne liber de contract la vară!?”

Cu toate acestea, Marius Șumudică recunoaște că îl are în vedere pe Constantin Budescu și nu exclude varianta să-l transfere în vară.

Budescu rămâne liber în vară? Nu știu ce se întâmplă până la vară, e un număr limitat de străini aici în Turcia, a precizat Șumudică, la Digisport.

Damjan Djokovic, în capul listei lui Marius Șumudică

Noul antrenor al lui Rizespor se „luptă” cu actualul antrenor al celor de la Kayserispor, Dan Petrescu, pentru semnătura mijlocașului croat de la CFR Cluj, Damjan Djokovic.

CFR Cluj solicită 400.000 de euro în schimbul fotbalistului, iar Kayserispor și Rizespor par dispuse să ofere această sumă, susțin sursele DigisportDiferența se va face la contracte. Rizespor i-a pregătit lui Djokovic un contract de 500.000 de euro pe sezon. Cu mult peste ceea ce primește în România, la CFR.

În această pauză de iarnă, Șumudică și-a propus să aducă la Rizespor trei jucători, însă în capul listei este Damjan Djokovic. Am dat o listă de jucători când am semnat cu Rizespor, îl doresc foarte mult, dar va merge unde e oferta mai bună. Rizespor poate să asigure suma de transfer, pretențiile jucătorului.

El are impresar, discută cu cele 2 cluburi. Nu voi face o luptă cu Dan Petrescu, îi doresc multă baftă dacă va alege pe Kayserispor. Dar poate pleacă vineri cu mine! Este un jucător util pe mai multe poziții, un număr 8 care mă poate ajuta. În rest, voi lua 3 jucători din Turcia pe care-i cunosc, nu sunt români, a completat Șumudică.

Rămâne de văzut dacă Djokovic va alege să meargă lângă fostul său antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, alături de care a lucrat trei ani și jumătate, sau dacă va alege o nouă promovare, alături de Marius Șumudică.

Pleacă Budescu în Turcia? Șumudică: ”Rămâne liber de contract la vară!?”

Urmăriți Playsport.ro și pe