Budescu a primit „o palmă” de la șeful său după ultimele declarații referitoare la plecarea de la Astra

Catinca Giosanu 23.01.2021, 12:42
Budescu a primit „o palmă” de la șeful său după ultimele declarații referitoare la plecarea de la Astra

Un nou conflict a izbucnit la Astra Giurgiu. Totul a început după ce Constantin Budescu a primit „o palmă” de la șeful său după ultimele declarații referitoare la plecarea de la Astra.

Budescu a primit „o palmă” de la șeful său

Recent, în spațiul public au apărut informații conform cărora Constantin Budescu s-ar fi plâns că Ioan Niculae nu-l lasă să plece la FCSB. Președintele Daniel Coman a reacționat imediat. Oficialul a declarat că nu este nimic adevărat. În plus, el a dezvăluit că la club nu a sosit deocmadată nicio ofertă pentru jucătorul de fotbal.

De menționat este că fotbalistul Constantin Budescu mai are contract până în vară cu Astra Giurgiu. Ioan Niculae i-a propus o nouă înțelegere. Cu toate acestea, nu s-a ajuns încă la un numitor comun.

El nu a semnat niciun alt contract cu noi! E adevărat, actualul angajament e valabil până la vară”, a explicat Dani Coman pentru Digi Sport.

”Nu există nicio ofertă pe numele lui”

Dani Coman a reacționat dur după ce Constantin Budescu s-a plâns că Ioan Niculae nu-l lasă să plece la FCSB.

Budescu este un fotbalist de valoare, care poate pleca oricând de la Astra, contra unei sume corecte. Pe adresa clubului, în acest moment, nu există nicio ofertă pe numele lui. Nu este adevărat că domnul Niculae nu-l lasă să plece la FCSB”, a mai spus Coman.

Budescu a primit „o palmă” de la șeful său
Budescu a primit „o palmă” de la șeful său

Ioan Niculae îi pune piedici lui Constantin Budescu

Constantin Budescu evoluează pe postul de mijlocaș pentru formația FC Astra Giurgiu, însă este pregătit să negocieze cu orice echipă. El s-a plâns că Ioan Niculae nu îl lasă să plece și că vrea toți banii din clauza de rezilere.

Cu domnul Niculae am vorbit înainte să începem campionatul, mi-a spus câteva lucruri, dar nu am ajuns la nimic deocamdată. Cu domnul Gigi Becali la fel, mi-a spus că mă vrea la Steaua (n.r – FCSB), dar trebuie să vorbească cu cei de la Astra.

Dacă ei se înţeleg, probabil că o să merg. Dar, din ce am înţeles, este foarte greu, pentru că domnul Niculae nu vrea să mă lase. Nu e numai după mine, mai am contract 5 luni. Este adevărat, pot semna cu orice echipă, dar dacă o să semnez şi nu mă lasă (n.r. – patronul Astrei), probabil o să stau pe aici şi n-o să joc. Vom vedea”, a declarat Budescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe