Turcii anunță: „Dennis Man este jucătorul lui Fenerbahce. Totul este gata!” Cât incasează Becali

Marian Cărăvan 20.01.2021, 11:47
Turcii anunță: „Dennis Man este jucătorul lui Fenerbahce. Totul este gata!” Cât incasează Becali

Golgheterul Ligii 1 ar putea ajunge în Super Lig, acolo unde mai activează câțiva fotbaliști români. Dennis Man e pe lista celor de la Fenerbahce și transferul are șanse mari de a fi realizat. De altfel, apropiații grupării de pe Bosfor deja îl dau pe Dennis Man ca fiind jucătorul lui Fenerbahce.

Dennis Man, jucătorul lui Fenerbahce! Asta anunță turcii

Una dintre „perlele” lui Gigi Becali ar putea pleca în curând de la FCSB. Noua sa destinație: Fenerbahce. Gruparea de pe Bosfor s-a interesat de golgheterul campionatului încă de anul trecut. Turcii au și făcut o ofertă pentru Dennis Man: cinci milioane de euro și 15 la sută dintr-un viitor transfer. Nu s-a concretizat nimic, însă negocierile par a fi acum în toi. Iar până la parafarea unui transfer în Turcia mai e un pas. De altfel, turci îl dau pe Dennis Man ca și transferat la Fenerbahce. Acolo unde revine starul Mesut Ozil, repatriat de la Arsenal.

Despre sosirea lui Dennis Man la Fener au apărut informații pe un cont de Twitter deținut de un apropiat al clubului Fenerbahce.

Putem spune că Dennis Man este jucătorul lui Fenerbahce. Totul este gata! Transferul e realizat în proporție de 97 la sută”, se arată pe pagina de Twitter Burakki1907.

Fenerbahce îl vrea pe Dennis Man, iar un eventual transfer al golgheterului Ligii 1 este salutat cu entuziasm de fanii echipei turce.

 Turcii au anuntat deja: Dennis Man, jucatorul lui Fenerbahce!
Turcii au anuntat deja: Dennis Man, jucatorul lui Fenerbahce!

„Fenerbahce nu poate plăti suma asta”

Negocierile dintre conducătorii lui Fenerbahce și Gigi Becali s-au oprit, după ce patronul FCSB le-a transmis acestora să mai pluseze. Asta dacă îl vor cu adevărat pe Dennis Man. „Cum să-l dau cu trei milioane, dacă eu am avut ofertă pentru el de 14, 15 milioane?”, spunea Gigi Becali.

Fenerbahce nu poate plăti suma asta. Este perioada de transferuri de iarnă, în care este foarte greu. Apoi este și pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problemă. S-au pus niște restricții în Turcia, un fel de fair-play financiar, așa că ei iau jucători împrumut.

Sunt cluburi care întreabă de Man, dar nu înseamnă că toți care întreabă de el și-l pot permite. Este un jucător urmărit, cu siguranță. Până la urmă, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur că atrage atenția multor cluburi, dar în iarnă este destul de greu (să se realizeze transferul)”, a declarat fostul impresar Victor Becali, la GSP.

Născut la data de 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro. Este golgheterul Ligii 1, cu 13 reușite.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe