Constantin Budescu e gata să părăsească FCSB pentru o altă echipă din România. Mijlocașul a recunoscut că vrea să joace acolo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 19:18
Constantin Budescu e gata să părăsească FCSB pentru o altă echipă din România. Mijlocașul a recunoscut că vrea să joace acolo

Constantin Budescu a fost criticat aspru de Gigi Becali după egalul făcut de FCSB în deplasare cu FC Voluntari, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat. Atunci, finanțatorul echipei roș-albastre l-a acuzat pe mijlocaș de faptul că tratează cu prea mare lejeritate meciurile și abuzează de execuțiile cu exteriorul.

Mai mult, Becali a spus că este hotărât chiar să renunțe la serviciile „magicianului” la finalul acestui sezon. Ceea ce părea inițial doar o altă exagerare a lui Becali pare să prindă din ce în ce mai mult contur.

Constantin Budescu s-ar putea întoarce la Petrolul Ploiești

Asta pentru că Budescu se pare că este foarte aproape de o revenire la Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a spus în mai multe rânduri că își dorește foarte mult să revină la un moment dat la echipa galben-albastră. Iar acum pare momentul ideal.

Petrolul are șanse mari să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon. „Lupii galbeni” domină autoritar în acest moment campionatul în liga secundă.

De asemenea, Budescu va deveni liber de contract la finalul acestui sezon. Mai mult, oficialii Petrolului au dezvăluit că au luat deja legătura cu fotbalistul și există șanse ca mutarea să se facă în vara anului viitor.

Cu Budescu am vorbit şi ieri şi vom analiza totul după ce vom încheia campionatul. Atunci vom discuta concret despre situaţia lotului”, a spus Costel Lazăr, președintele Petrolului Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă.

„Magicianul” de la FCSB, făcut praf de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat clar că va renunța la Budescu la finalul acestui sezon, când mijlocașului îi expiră contractul. Finanțatorul vicecampioanei a subliniat nevoia de a mai reduce din cheltuieli în perioada următoare.

Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruţan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă aşa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate şi nu răspunde nimic.

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el.

Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul şi îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a spus Becali la Pro X.

Constantin Budescu l-a driblat și pe Gigi Becali! Reacție incredibilă după atacul patronului: „Niciodată nu am lucrat cu un astfel de om”