Marius Șumudică a vorbit despre transferurile lui Constantin Budescu și al lui Deian Sorescu

Robert Zanfir / 12.11.2021, 23:07
Marius Șumudică a vorbit despre transferurile lui Constantin Budescu și al lui Deian Sorescu

Marius Șumudică este gata să îl ducă în Turcia pe Constantin Budescu. Antrenorul lui Malatyaspor l-ar vrea doar gratis pe jucătorul pus la zid de Gigi Becali. Fostul tehnician al lui CFR Cluj a vorbit și despre transferul lui Deian Sorescu.

Marius Șumudică nu se poate despărți de jucătorii alături de care a făcut performanțe. Fostul antrenor al campioanei României speră să scoată echipa din zona retrogradării, astfel încât să poată debloca mutările la echipă.

Marius Șumudică a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu

Primul nume despre care a vorbit Marius Șumudică este Constantin Budescu. Mijlocașul a ajuns în dizgrație la FCSB, după ce a fost atacat extrem de dur de Gigi Becali.

„Budescu este un jucător care mă interesează, am colaborat foarte bine cu el, dar l-aș lua fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim.

Eu am făcut performanțe cu el și, dacă am făcut performanță cu el și el m-a ajutat într-un moment greu, atunci trebuie să îl ajut și eu într-un moment greu. Și aș face din tot sufletul acest lucru”, a spus Marius Șumudică la plecarea spre Turcia.

Șumudică nu îl vrea pe Deian Sorescu

În spațiul public s-a vorbit și despre un eventual interes al lui Șumudică pentru Deian Sorescu. Aflat în conflict cu Mircea Rednic, jucătorul lui Dinamo nu ar fi în planurile celor de la Malatyaspor.

„Nu știu de unde au apărut zvonurile astea, cu Sorescu, nu mă interesează acest transfer. Nici nu ne putem apropia de sumele astea de transfer. Am văzut că ei cer milioane de euro, sute de mii, iar noi nu avem capacitatea de a cheltui bani așa și de a arunca cu bani.

Eu nu spun că nu ar fi o afacere bună, dar nu ne permitem să luăm un jucător ca Sorescu și nici nu intră în planurile mele. Noi nu putem plăti sumă de transfer. Depinde ce se întâmplă până în iarnă, mai sunt 7 etape.

Există posibilitatea să nu am rezultate și să fiu demis. Sau să am rezultate și să mi se deblocheze transferurile. Dar o să fiu foarte atent, nu o să aruncăm cu bani, pentru că nu are rost”, a mai declarat Șumudică.

După 12 etape, Yeni Malatyaspor este pe locul 16 în Super Lig, cu 12 puncte. După două victorii le debutul la Malatya, pentru Șumudică au urmat două eșecuri, iar echipa a revenit în lupta pentru supraviețuire.

Edi nici nu l-a vrut pe Budescu. Doar eu l-am vrut. Edi mi-a spus «patroane, o să am probleme cu el». Bine, Budescu mai are trei-patru luni de contract și gata, la revedere.
Gigi Becali