Continuă circul! Ilie Năstase: ”M-am împăcat cu Ioana”. Soția știe altceva: ”Asta nu înseamnă că ne-am împăcat!”. Ce fac zilnic împreună

Radu Bordei 14.01.2021, 13:28
Continuă circul! Ilie Năstase: ”M-am împăcat cu Ioana”. Soția știe altceva: ”Asta nu înseamnă că ne-am împăcat!”. Ce fac zilnic împreună

Continuă circul în familia lui Ilie Năstase. După ce căsnicia lui cu Ioana se părea că a ajuns la final, lucrurile au suferit o întorsătură la 180 de grade. Cel puțin așa pretinde fostul mare tenismen. Șoția lui nu pare la fel de convinsă, însă.

Totul a pornit după ce Ilie Năstase și-a fi agresat fizic soția, în urmă cu mai puțin de o săptămână. Aceasta a chemat poliția, dar nu a dorit să facă plângere împotriva fostului mare campion. Totuși anunțase că ia în calcul să divorțeze pentru că „nu poate să îl facă fericit”.

Continuă circul în familia lui Ilie Năstase

Lucrurile par să se fi schimbat, însă, după ce fostul mare sportiv a dorit să îi arate consoartei cât de mult regretă gestul reprobabil. Cei doi ar fi ieșit la masă împreună, la insistențele bărbatului de 74 de ani. Acolo Ilie Năstase se pare că ar fi convins-o pe Ioana să îi mai acorde o șansă. Așa a anunțat realizatorul TV, Dan Capatos, la Antena Stars. „Ilie mi-a transmis că s-ar împăcat cu Ioana” a fost mesajul omului de televiziune.

Totuși soția sa nu dorește să se grăbească cu o astfel de decizie, mai ales după ce a trecut prin momente groaznice.

Faptul că ieșim la masă și vorbim nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie matură, nu iau decizii pe moment. Vreau să iau o decizie corectă și bună pentru toată lumea, a declarat soția fostului tenismenului publicației Click. 

Totuși, Ilie Năstase pare convins că o va face pe Ioana să se răzgândească și nu se va ajunge la un divorț.

Ilie Năstase și-a bătut fără milă soția

Incidentul a avut loc vineri seara, la locuința acestora. Se pare că fostul mare campion de tenis și-ar fi lovit soția în repetate rânduri. Speriată, Ioana a chemat poliția pentru a-l opri pe agresor. Cu toate acestea, femeia a refuzat să depună plângere penală contra soțului ei. Ioana nu a dorit să îi complice situația fostului mare sportiv, mai ales că acesta are deja o condamnare cu suspendare.

Îl respect prea mult ca om, vreau să îi fie bine. Nici nu am vrut să afle presa de așa ceva. Dacă mă agresa doar verbal, nu chemam poliția. Sunt o femeie de 45 de ani și sunt speriată, a declarat femeia imediat după incident.

Aceasta s-a declarat în stare de șoc, dar nua  dorit să dea vina pe Ilie Năstase. „Vine încărcat din altă parte și se răzbună pe mine” a motivat Ioana. Aceasta a spus că ia în calcul divorțul. Nu se știe de la ce a pornit scandalul, deși se pare că un rol l-a avut și fostul partener al Ioanei, afaceristul Nick Rădoi, cu care aceasta a păstrat o relație cordială.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe