EXCLUSIV. De aici a pornit totul în conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana, dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat: „Am plecat cu ce aveam pe mine”

Catalan Alexandru 10.01.2021, 18:24
EXCLUSIV. De aici a pornit totul în conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana, dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat: „Am plecat cu ce aveam pe mine”

De aici a pornit totul în conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa. Ioana, dezvăluiri noi despre ce s-a întâmplat.

În urmă cu două zile, o femeie suna la 112 și acuza că este agresată fizic de soțul ei. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la Complexul Stejarii din nordul Bucureștiului și mare le-a fost surprinderea oamenilor legii atunci când au constatat faptul că agresorul este nimeni altul decât Ilie Năstase. Pe fondul unei dispute inopinate, fostul mare tensimen și-ar fi lovit soția, pe Ioana, cea care, speriată fiind, a decis să anunțe Poliția.

De aici a pornit totul în conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa

Femeia de 45 de ani a părăsit imediat căminul conjugal, însă nu a dorit să depună plângere la poliție. Motivul? Ilie Năstase mai are o condamnare de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând băut la volan de două ori în numai șase ore, în luna mai a anului trecut. Atunci, fostul sportiv a refuzat să-i fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei și a fost recalcitrant cu polițiștii de la Circulație. Conștientă că o nouă posibilă condamnare pentru violență l-ar putea trimite pe Ilie Năstase după gratii, soția acestuia a preferat să se liniștească înainte de a decide ce dorește să facă mai departe:

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Ilie Năstase și Ioana au avut un conflict în urma căruia femeia a plecat de acasă
Ilie Năstase și Ioana au avut un conflict în urma căruia femeia a plecat de acasă

Cum a apărut Nick Rădoi în ecuație

Soția fostului mare tenismen ne-a mărturisit că a fost consternată de declarațiile omului de afaceri Nick Rădoi, care susține că el ar fi motivul pentru care soții Năstase s-ar fi certat. Mai exact, el i-ar fi dat Ioanei un mesaj de La multi ani de Sfantul Nicolae, iar Ilie ar fi făcut o criză de gelozie atunci când a aflat. Afirmațiile lui Nick Rădoi sunt, însă, vehement negate de Ioana:

Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot. Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”

Reporterul playsport.ro l-a contactat și pe Ilie Năstase, însă acesta a avut o reacție furibundă și total nepotrivită la adresa acestuia, dar și a tuturor jurnaliștilor. Nu vom reproduce, cu exactitate, cuvintele acestuia, din motive lesne de înțeles, însă, în ciuda evidențelor (plangere la poliție și declarațiile soției), fostul mare sportiv susține că toată povestea este o minciună:

“Cine vă dă voie, vouă, celor din presă sa mințiți, sa inventați povesti. Va dau pe toți în judecată, pe absolut toți, îmi denigrați imaginea!Toată lumea minte. Să văd dovezi că am bătut pe cineva, să le arate ea”

Părerea specialistului despre cazul Năstase

Renumitul avocat Florin Ionuț Pascu a confirmat, pentru playsport.ro, faptul că Ilie Năstase ar putea ajunge după gratii dacă soția acestuia, decide, în cele din urmă, să meargă la poliție, apoi scoate de la INML un raport medico-legal:

În ipoteza săvârșirii unei noi infracțiuni cu intentie sau intenție depășită, după aplicarea unei sancțiuni penale, respectiv amânarea aplicării pedepsei, legiuitorul penal a stabilit anumite condiții ce trebuie îndeplinite pentru a se ajunge la revocarea amânării aplicării pedepsei, respectiv persoana condamnată să săvârșească din nou o infracțiune, noua infracțiune să fie descoperită în termenul  de încercare. Și ultima condiție, cea mai importantă, ca pentru ultima infracțiune să se pronunțe o condamnare.
În acest context, se va putea ajunge ca persoana care a fost condamnată, jnițial, cu amânarea aplicării pedepsei, să nu mai beneficieze de acest, putem să-i spunem, beneficiu al legii penale, și să fie condamnat cu executare”

Urmăriți Playsport.ro și pe