Continuă ironiile între FCSB și FC Voluntari. Mihai Stoica i-a răspuns agresiv președintelui ilfovean

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.05.2022, 16:53
Continuă ironiile între FCSB și FC Voluntari. Mihai Stoica i-a răspuns agresiv președintelui ilfovean

Mihai Stoica a purtat o nouă bătălie din războiul izbucnit între FCSB și FC Voluntari, imediat după meciul direct dintre cele două echipe. Atunci, Gigi Becali a anunțat că are informații conform cărora ilfovenii ar fi avut promise prime de 3.000 de euro de om de la CFR Cluj, pentru a-i încurca pe roș-albaștri în lupta pentru titlu. Ceea ce au și făcut.

Ulterior, și Mihai Stoica a acuzat același lucru. Replica celor de la Voluntari a venit prin vocea directorului general Bogdan Bălănescu. Acesta a spus că i se pare de necrezut că echipa sa a ajuns să fie criticată pentru faptul că și-a apărat corect șansele într-un meci. Mai mult, el l-a și ironizat pe MM pentru prezența sa foarte activă din mediul virtual.

Mihai Stoica, răspuns în stilul caracteristic pentru Bogdan Bălănescu

La scurt timp, Mihai Stoica a revenit și i-a transmis lui Bălănescu faptul că nu acest aspect a fost invocat de el și de Gigi Becali. Managerul general de la FCSB a explicat că problema este legată de faptul că această posibilă relație financiară legată între CFR Cluj și FC Voluntari ar putea produce efecte la meciurile viitoare dintre cele două echipe.

Nea Bălănescule, nu a acuzat nimeni corectitudinea voastră. Doar faptul că, dacă ați luat bani de la Cluj, e posibil ca asta să conteze la meciurile CU ei… dar probabil mă contrazice șirul interminabil de rezultate pozitive pe care l-a înregistrat Voluntariu’ cu Campioana Fotbalului Românesc. A, da, am acuzat și golul din ofsaid”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Ce spusese Bogdan Bălănescu

Directorul general de la FC Voluntari a ironizat declarațiile făcute de oficialii FCSB-ului în ultimele zile. Aceștia, în special Gigi Becali, au cerut demararea unei anchete care să ateste dacă ilfovenii au luat sau nu bani de la CFR Cluj pentru „a trage tare” cu FCSB. De asemenea, Bălănescu s-a arătat stupefiat de faptul că o echipă a ajuns să fie acuzată după ce a obținut un rezultat pozitiv.

„Mă bucur că s-a schimbat mentalitatea clubului. Vrem performanță, dovadă că am fost acuzați pentru atitudinea din unele jocuri. Am fost foarte supărat că am pierdut două puncte acasă cu FCSB, poate uitați că a fost un joc considerat acasă.

Pentru ce să fie controale? Au controlat crampoanele lui Cristi Costin, că a dat gol. Acuzațiile trebuie demonstrate în primul rând! Așa pot acuza și eu multe. Noi ne vedem de treabă, ne concentrăm pe jocul de astăzi (n.r. – finala Cupei României, cu Sepsi OSK, ora 20:30).

Am fost acuzați că ne-am apărat șansele corect. Am trăit să o aud și pe asta. Până acum se vorbea că unele echipe nu își apără șansele corect, acum am trecut în extrema cealaltă. Am fost acuzați că ne-am bucurat la golul marcat de Cristi Costin. Dumneavoastră vă dați seama în ce fotbal trăim?”, a spus Bogdan Bălănescu potrivit gsp.ro.