Contraatacul PSG după ce Real Madrid l-ar fi acontat pe Kylian Mbappe. Șefii francezilor vor să-i cumpere vedeta liderului din Primera Division

Olteanu Ștefan / 24.12.2021, 17:57

Se pare că în următoarele ferestre de transferuri va fi un advevărat război între PSG și Real Madrid. Pe de-o parte, madrilenii sunt pe cale să dea marea lovitură și să îl aducă pe Kylian Mbappe gratis pe Santiago Bernabeu. Pe de altă parte, parizienii vor să se răzbune și deja l-ar fi contactat pe unul dintre cei mai în formă jucători ai madrilenilor.

Vinicius Junior, contactat de PSG! Real Madrid poate primi o lovitură de proporții

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid e pe cale să se rezolve, după ce s-a aflat că Florentino Perez a avut o întâlnire cu o rudă a francezului, iar PSG vrea să riposteze.
Nemulțumită că îl va pierde gratis pe cel mai valoros jucător al planetei, gruparea de pe Parc des Princes vrea să transfere unul dintre cei mai în formă jucători de la Real Madrid.
Este vorba despre Vinicius Junior, care traversează cel mai bun sezon al său de la transferul în Spania. În actuala stagiune, brazilianul a marcat 12 goluri și a oferit 9 pase decisive în 25 de partide.

Potrivit publicației El Nacional, Vinicius ar fi fost contactat deja de PSG, prin intermediul conaționalilor săi Neymar și Marquinos.
Conform sursei citate, PSG vrea să îl împiedice pe Vinicius să semneze un nou contract cu Real Madrid și să îl convingă pe jucător că cea mai bună alegere pentru el ar fi un transfer în Ligue 1.
Totuși, nu se pune problema ca Vinicius să plece, cel puțin momentan, gratis de la Real. Contractul său mai este valabil până în iunie 2024.

Carlo Ancelotti nu vrea să îl piardă pe Vinicius sub nicio formă. „Poate deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume”

În precedentele sezoane petrecute pe Bernabeu, Vinicius a marcat un total de 14 goluri. La jumătatea stagiunii actuale, a ajuns deja la 12 goluri înscrise și pare că, în sfârșit, a găsit modalitatea de a-și pune în valoare calitățile.
De altfel, antrenorul Carlo Ancelotti s-a declarat impresionat de evoluțiile lui Vinicius din acest sezon:

Este un jucător care are ceva special în privința tehnicii și a fizicului. Calitățile sale individuale nu mă surprind, știam că are viteză, dribling. Ce mă surprinde la Vini este calitatea de a înscrie. Este extrem de bun în situații unu contra unu și înscrie goluri de calitate.

Acum cred că a demonstrat o calitate pe care n-a mai arătat-o până acum. A făcut încă un pas pentru a deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Cel mai important lucru este să rămână concentrat și să-și păstreze eficiența în joc. Când se ivește oportunitatea, trebuie să profite de ea”, a spus Carlo Ancelotti, citat de Marca.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Vinicius, conform Transfermarkt.