Contre în direct după ce Mihai Stoica a fost acuzat că face lobby pentru jucătorii Stelei în studioul televiziunii

George Drafta 17.11.2022, 08:48
Contre în direct după ce Mihai Stoica a fost acuzat că face lobby pentru jucătorii Stelei în studioul televiziunii

Managerul general al roş-albaştrilor a avut un schimb de replici cu fostul jucător al vicecampioanei, Florin Lovin.

Cei doi discutau pe seama poziţiei din teren a lui Octavian Popescu într-o emisiune televizată. Iar lui Lovin i s-a părut că argumentele oferite de oficialul trupei din Berceni vin doar în sprijinul fotbalistului, ale cărui evoluţii din ultima vreme nu l-au mulţumit nici pe Gigi Becali, fanul său numărul 1.

Lovin a preceput poziţia lui MM drept una normală pentru o persoană care îşi reprezintă clubul.

„Mihai e subiectiv. Trebuie să îşi apere puii”, a fost reacţia mijlocaşului din trecut al celor de la FCSB.

Mihai Stoica a părut mai degrabă provocat de interpretarea dată de interlocutorul său din emisiunea Orange Sport şi i-a răspuns tăios.

„Nu trebuie să îmi apăr eu puii. Că nu apăr eu puii. Problema mea ce văd eu şi ce vedeţi voi! E clar că fiecare are opinia lui şi eu nu îţi comentez ţie opiniile. Eu, în primul rând, fac fotbal de 30 de ani şi eu nu pot sa pun într-o parte un jucător care n-a jucat niciodată acolo. De aici, în afară de Andrei Ivan, nimeni n-a jucat acolo. Eu iau în serios meseria. Asta e o meserie de analist. Iar eu când vin sunt foarte concentrat, nu vin să… Eu zic fiecare să îşi vadă de probleme lui”, a ripostat Mihai Stoica.

Florin Lovin, pe vremea când evolua pentru FCSB
Florin Lovin, pe vremea când evolua pentru FCSB, Copyright: imago/Aleksandar Djorovic
 

Obişnuit cu „intrările prin alunecare”

Mihai Stoica nu ezită niciodată să le răspundă celor care atacă în vreun fel anume clubul patronat de Gigi Becali. Înainte să aibă un răspuns tranşant pentru Lovin, oficialul i-a răspuns lui Adrian Mutu după derbyul FCSB – Rapid. Asta după ce antrenorul Rapidului acuzase că suporterii giuleştenilor au fost trimişi la inelul superior al Arenei Naţionale. Numind acest „gest” al rivalilor „găinărie”.

„Găinărie mare de tot este, dacă tot discutăm de păsări, ce s-a întâmplat în Giuleşti. Cea mai mare mizerie în ultraserie. Ei s-au înţeles să primească toată peluza, ai noștrii au făcut coregrafii, şi apoi au primit 600 de bilete. Aia a fost găinărie, mult găinaţ a curs la acel meci. Ca să lămurim situația, nu i-am cocoțat acolo ca să îi jignim.

Au stat la fel ca cei de la West Ham, de exemplu. Au avut un sector de 2.400 de suporteri. Dar ei nu au de unde să știe că așa se întâmplă și la Barcelona cu Real Madrid, de exemplu. Stau suporterii oaspeți cocoțați sus. A fost alegerea lor să aibă atâtea bilete”, a declarat Mihai Stoica în urmă cu 10 zile.