Contre între Gigi Becali și Adrian Mititelu. Patronul FCSB i-a răspuns omologului său de la FCU Craiova: „Te-ai bătut tu cu mine?”

Robert Zanfir / 04.08.2022, 16:46
Contre între Gigi Becali și Adrian Mititelu. Patronul FCSB i-a răspuns omologului său de la FCU Craiova: „Te-ai bătut tu cu mine?”

Gigi Becali (64 de ani) și Adrian Mititelu (54 de ani) au intrat într-un război al declarațiilor după remiza dintre FCSB și FC U Craiova, 1-1. Meciul a contat pentru etapa a 3-a din Superliga.

Este iureș în Superliga, după doar trei etape. FC U Craiova a început bine, iar rezultatele îi dau aripi lui Adrian Mititelu, care speră să intervină în lupta pentru play-off, dacă nu chiar pentru titlu. Duminică, este programat derby-ul Craiovei, iar Adrian Mititelu amenință că partida nu va fi transmisă la TV, din cauza neplății ultimei rate din drepturile TV.

Contre între Gigi Becali și Adrian Mititelu

Nu doar cu eAD se războiește Adrian Mititelu. Scăpat de închisoare, acesta i-a luat la rând pe Mihai Rotaru, iar acum pe Gigi Becali. Spune că cei doi pozează în mari patroni după ce au făcut averi în afaceri dubioase cu statul.

„Tată, eu îl cunosc bine pe Adrian Mititelu, iar ăsta e oltean orgolios și vă spun eu ce l-a deranjat mai mult pe el față de persoana mea. Ok, el spune că nu avocata mea a făcut lucruri care l-au ajutat să iasă din închisoare.

Să zicem că e ca el, deși nu e ca el, că eu știu foarte bine ce a făcut avocata mea pentru el. Că dacă ne opuneam noi, poate că îi puneam bețe în roate omului și nu voiam deloc așa ceva. Eu știu cum e în pușcărie, iar Mititelu e naiv dacă este de părere că eu nu l-am vrut liber. Eu am vrut ca omul să iasă afară și să meargă la familie”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali: Știu ce l-a deranjat pe Mititelu!

„Însă, pe Mititelu l-a deranjat cel mai tare un alt lucru, cel pe care eu l-am spus și îl recunosc în continuare. L-a deranjat că am spus că nu m-am bătut și nu m-am confruntat niciodată cu el. Nea Adriene, tu ai avut o echipă bună în urmă cu 10-12 ani, că dacă nu consideram că ai o echipă bună nu ajungeau la mine Mihai Costea, Florin Costea, Prepeliță și Dănănae.

Nu îl punem pe Găman că pe ăla nu l-am luat eu de la tine. Pe Mihai am dat bani, iar de ăia trei știi foarte bine care a fost treaba. Nu mai are rost să vorbim acum, că au trecut foarte mulți ani. Însă, tu te-ai bătut cu mine vreodată la campionat? Rotaru ăla s-a bătut și cu mine, dar și cu Neluțu Varga.

Din păcate, tu nu te-ai bătut niciodată până în ultima etapă la campionat, cu titlul pe masă la Craiova. Uite că Rotaru ăla s-a bătut. Și uite că a câștigat și niște trofee și a iesit și vicecampion al României. Și acum să îți mai spun o chestie.

Becali, către Mititelu: Să nu crezi ca m-am aliat cu Rotaru!

Să nu crezi că m-am aliat cu Rotaru împotriva ta. Nu mă interesează pe mine războiul dintre voi în Craiova. Băteți-vă acolo cât vreți între voi și apoi care este mai bun dintre voi doi să se bată cu mine la titlu.

Mint, Adrian, când spun că tu nu te-ai bătut până în ultima etapă cu mine la campionat? Ăia de la CFR s-au bătut, dar și Rotaru s-a bătut cu noi. Consider că te-ai supărat aiurea pe mine. Cu tine sunt mai bun prieten față de Rotaru. Cu Rotaru ăla nu m-am văzut în viața mea. Am vorbit doar la telefon.

Cu tine, în schimb, m-am întâlnit de atâtea ori față în față și vorbeam și cu orele la telefon. Uite, acum poate că echipa ta e mai în formă decât a lui Rotaru, dar o să te bați cu noi până în final la campionat? Ați jucat bine și cu CFR, dar și cu noi”, a mai spus patronul FCSB.

Mititelu: Becali și Rotaru au luat bani de la ANRP

„Domne, și Becali și Rotaru, amândoi și-au luat bani de la ANRP, zeci de milioane. Acuma se dau ei mari, au stabilit ei primele trei echipe: ‘Noi, CFR și cu ăia’. De ce să fie doar trei echipe?

Că v-ați luat voi 70 de milioane de euro de la ANRP și vă umflați în pene, mari patroni, că plătiți voi în stânga și în dreapta. Voi vorbiți de echilibru? Ia să o luăm de la zero, unde mai sunteți voi? Luați banii din tot felul de șmecherii și îi investiți în fotbal. Nu e corect ce se întâmplă!

Dacă pleacă mâine de la Craiova, ce lasă în urmă Rotaru? Eu am fost primul care a modernizat Oblemenco, terenul era vai mama lui, ne făceam de râs. Rotaru a primit un stadion nou, a primit baza făcută de Mititelu.

Rotaru pozează în lux. Să-l întrebați ce afaceri a avut până în 2010! Eu nu pozez în altceva, ăsta sunt. Rotaru pozează în mare om de afaceri. Doar domnul Șucu este un mare om de afaceri”, a spus Mititelu.

  • FC U Craiova 1948 va primi vizita celor de la Universiatea Craiova, duminică, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.