Corina Caciuc, scandal uriaș cu Reghecampf? „Hai, că mă iei de proastă!”

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 10:56
Corina Caciuc, scandal uriaș cu Reghecampf? „Hai, că mă iei de proastă!”

Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan pentru a se recăsători cu femeie care urmează să-i dăruiască cel de-al treilea copil. Însă, se pare că amanta antrenorului CSU Craiova l-a șantajat pe tatăl copilului ei pentru a obține ceea ce-și dorește. Mai mult, impresara crede că în spatele acestei povești de iubire se ascunde, de fapt, un mare secret.

Laurențiu Reghecamp și-a distrus cariera din cauza amantelor?

Aflată în podcastul „La Mijloc”, Anamaria Prodan a mărturisit că relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caiuc ar fi început în urmă cu trei ani. Impresara consideră că viața tumultoasă pe care o ducea soțul ei în privat i-a distrus cariera, invocând mandatele proaste de la Al Wasl FC și Al-Ahli, dar și CSU Craiova (2018-2021).

Dacă amanta te terorizează de 3 ani, nu știi în ce parte să o mai iei. Când te cerți cu amanta, te bate amanta, te bate nevasta, te bate copilul. Stai acasă și sună amanta și te terorizează să prezinți actele de divorț și nu mai știi cum să te ascunzi. Reghecampf a trăi o tragedie. Era hărțuit de amantă, acasă nu era hăituit că acasă nu știa nimeni nimic. (…)

Mi-au zis mie toți prietenii din oraș că a aflat tot (n.r. trecutul Corinei), dar a aflat prea târziu și e deja gravidă și nu mai are ce să facă. Eu cred că el a fost păcălit și îmi doresc, eu îmi doresc să cred așa ceva.”, a declarat Anamaria Prodan.

Corina Caciuc îl are „la mână” pe Laurențiu Reghecampf? Cum obișnuia să-l șantajeze

Laurențiu Reghecampf obișnuia să-i arate soției sale mesajele primite de la amantă în încercarea de a-și recupera familia. Impresara crede cu tărie că antrenorul CSU Craiova este șantajat de Corina Caciuc. Mai mult, aceasta a dezvăluit că în vacanța petrecută în America, Reghe a fost terorizat cu mesaje prin care i se cerea să divorțeze. Printre mesajele dintre Reghe și Caciuc există și un pasaj în care cea din urmă îi spune antrenorului că o să-i ofere partide de amor dacă îi arată actele de divorț.

Ne-a trimis Reghe mesajele toate ca să-l iertăm. Eu am toate discuțiile de la Reghecampf (n.r. cu Corina Caciuc). Uite aici este adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorțul, îl învăța cum să divorțeze pentru că omul tot spunea: e pandemie, nu se poate divorța acum, dar așteaptă-mă. Uite, astea sunt de la Reghe redirecționate. Uite ce-i spune domnișoara: hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi. De ce? Pentru că Reghecampf mințea: nu pot să divorțez acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze.

Dar, părerea mea, să dea Dumnezeu să mă înșel, cred că îl are cu ceva la mână că altfel n-ai cum să decazi așa când toată România îți dă mesaje. (…)

Ea i-a scris: mă pun în genunchi și-mi cer iertare și t* s** dacă îmi citești divorțul de Prodanca. Cum să permiți tu ca bărbat unei femei să-ți spună că te… dacă îi citești divorțul de Prodanca? Înseamnă că ești ultimul om. Este jenant. Acolo vezi cine e femeie de lângă tine, este reflexia ta în oglindă.”, a mai spus Anamaria Prodan.