Cornel Dinu, atac dezlănțuit după sosirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo: „Cum să aduci pe unul care și-a dus echipa în insolvență?!”

Giosanu Catinca / 18.07.2021, 22:01
Cornel Dinu, atac dezlănțuit după sosirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo: „Cum să aduci pe unul care și-a dus echipa în insolvență?!”

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai incertă pe zi ce trece. Cornel Dinu s-a arătat deranjat de ceea ce se întâmplă la echipa din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Acum, fostul jucător și antrenor de la gruparea alb-roșie a lansat un atac la adresa lui Iuliu Mureșan.

Cornel Dinu, atac dezlănțuit după sosirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo

Cornel Dinu a comentat pe marginea sosirii lui Iuliu Mureșan la Dinamo, alături de Răzvan Zăvăleanu şi Mihai Matei. Fostul mare dinamovist nu înțelege cum a putut ajunge la formaţia din Ştefan cel Mare o persoană care mereu ,,a sfidat” clubul Dinamo în perioada în care era la conducere la campioana României.

De un an şi jumătate vorbesc în deşart. Ce am spus eu s-a adeverit. Ce s-a întâmplat cu spaniolii, ce lovitură de bani au pus la cale cu Melero Marin ălă şi cu colaboratorii români pe care i-a mai avut. Am dat şi nişte soluţii cum vedeam eu. Insolvenţa e destul de periculoasă. Le urez succes.

,A salvat clubul? Încearcă să-l salveze. Domne’, mă gândeam şi eu că e o întoarcere nefastă la istorie. UTC-iştii de ieri sunt milionarii de azi. S-au consolidat din toate punctele de vedere. Dacă pe timpul ăla era, luptăm, muncim, ţara să o apărăm, acum luptăm, muncim, ţara să o furăm.

Nu mă mai surprinde nimic la ce se întâmplă. Grupul de la Cluj are o rezonanţă în România, au o coeziune între ei. Este adus să salveze clubul de la o insolvenţă foarte grea, dar ca să aduci de la Cluj la Dinamo pe unul care a sfidat întotdeauna Dinamo?. Mă refer la Iuliu Mureşan, care spunea cineva, cât au fost banii lui Paszkany, totul a mers bine. Aducem unul care a dus echipa în insolvenţă? A scos-o avocatul. Ieşirile din insolvenţă sunt îndoielnice.”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Realitatea Sportivă.

Vești bune pentru Dinamo

Iuliu Mureșan, a anunțat că a reușit să ajungă la o înțelegere cu doi dintre cei mai importanți jucători. Directorul executiv al lui Dinamo s-a referit la Steliano Filip și Paul Anton.

Cu jucătorii care au rămas suntem în discuții. În fiecare dimineață merg la Săftica, discut cu jucătorii, cu toată lumea. Anton și Filip, cu ei discut în fiecare zi și deja am găsit o înțelegere, că au rămas la echipă, cred că vă dați seama.

Pe măsura bugetului pe care îl avem la dispoziție, vom încerca să rezolvăm problemele cu jucătorii pe care îi avem acum în lot, pentru că e normal așa.”, a spus Mureșan.