Numirea lui Iuliu Mureșan, contestată de Dănuț Lupu. ”Așa iau și eu 5.000 de euro pe lună și zic că salvez Steaua”

Moldoveanu Camelia 15.07.2021, 12:21
Numirea lui Iuliu Mureșan, contestată de Dănuț Lupu. ”Așa iau și eu 5.000 de euro pe lună și zic că salvez Steaua”

Numirea lui Iuliu Mureșan în fruntea clubului Dinamo l-a nemulțumit Dănuț Lupu, o legendă a clubului din Ștefan cel Mare. Ce acuzații îi aduce fostul fotbalist managerului care promite să salveze echipa „cânilor”.

Dănuț Lupu îl critică dur pe Iuliu Mureșan

Fostul fotbalist din Galați și-a început cariera la seniori chiar în cadrul clubul Dinamo, acolo unde a stat din 1987 și până în 1990. Ulterior, a mai revenit la prima sa dragoste de două ori: 1995 – 1997 și 2000 – 2001.

Rămas cu sufletul lângă Dinamo, Dănuț Lupu nu este deloc mulțumit de noile decizii de la echipă. Numirea lui Iuliu Mureșan este criticată dur de fostul fotbalist. Mutarea celui care a fost președinte la CFR Cluj la cârma lui Dinamo a supărat mai mulți iubitori ai echipei din Ștefan cel Mare.

Iuliu Mureșan e un administrator, e ca și cum m-aș fi dus eu să salvez Clujul!

Tot respectul pentru el, dar s-a luptat toată viața împotriva lui Dinamo și acum vine să salveze Dinamo!

Trebuia să vină un dinamovist. Așa și eu vreau 5 mii de euro lunar și bani pe care îi iau la timp și să spun că salvez Steaua!

Stau și mă gândesc cine a condus Dinamo de-a lungul anilor și cine în ultimul timp”, a spus Dănuț Lupu potrivit digisport.

Revine Cristi Borcea la Dinamo?

Clubul din Ștefan cel Mare a ajuns într-o situație critică din punct de vedere financiar. Mai mulți jucători au părăsit echipa din cauza restanțelor salariale. Același lucru s-a întâmplat și cu Dusan Uhrin Jr.

Mai mult, „câinii” nu au pentru moment voie să legitimeze noi jucători din cauza unei datorii de 370.000 de euro către Isma Lopez. În aceste condiții, dinamoviștii se agață de venirea la club a lui Iuliu Mureșan, un om care a ieșit dintr-o situație asemănătoare pe vremea când era la CFR Cluj. El a rezolvat deja problema antrenorului. Mureșan a anunțat în exclusivitate pentru PlaySport că Dario Bonetti va semna cu Dinamo și va fi prezent la antrenamentul de miercuri al alb-roșilor.

Cu toate acestea, directorul executiv al lui Dinamo nu prezintă încredere pentru toți oamenii din fotbalul românesc. Gigi Becali consideră că Mureșan nu poate face minuni la Dinamo. De asemenea, proprietarul FCSB-ului a dezvăluit că fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea suferă foarte mult pentru situația în care a ajuns fosta sa echipă. Cu toate acestea, el nu dorește să revină ca investitor în Ștefan cel Mare, deoarece se teme să nu ajungă din nou la închisoare.