Cornel Dinu dă de pământ cu CFR Cluj. “Nu aș putea să fiu mândru de aceste titluri!” Concluzii dure după titlul câștigat de ardeleni

Moldoveanu Camelia / 17.05.2022, 10:19
Cornel Dinu dă de pământ cu CFR Cluj. “Nu aș putea să fiu mândru de aceste titluri!” Concluzii dure după titlul câștigat de ardeleni

CFR Cluj a câștigat cel de-al cincilea titlu consecutiv în urma victoriei contra CS U Craiova, însă Cornel Dinu consideră că elevii lui Dan Petrescu nu merită această performanță. „Procurorul” a dat de pământ cu campioana României.

Cornel Dinu consideră că CFR Cluj a avut un joc meschin

Duminică, de la ora 20:30, FCSB și CFR Cluj se confruntă în ultima etapă a acestui sezon. Din nefericire pentru echipa lui Gigi Becali, titlul a fost deja câștigat de CFR în urma victoriei cu CS U Craiova, iar meciul este unul fără miză.

Cornel Dinu a comentat dur parcursul echipei lui Dan Petrescu. Fostul oficial al clubului Dinamo consideră că ardelenii au câștigat titlul doar pentru că nu au avut adversari puternici și au demonstrat un joc „meschin”:

Au avut datorii mari. Au fost aproape de faliment. În fine, nu vreau să mai intru în amănunte de genul acesta. Eu am o mentalitate cu totul aparte. Parcă aşa am fost şi educat de mic, de către antrenorul meu. De exemplu, antrenorii lui Dinamo de la Început sau chiar de la echipa naţională în anuminte momente există şansă şi neşansă. De multe ori câştigi cu şansă. Se spunea că azi am avut noroc, dacă mai jucăm aşa se va alege praful şi trebuie să avem grijă.

Părerea mea este că au câştigat, cum s-ar spune… chiorul în ţara orbilor, în ultimii ani de zile. Nu au avut absolut deloc nişte adversari care să le pună probleme. Au avut un joc parcimonios, meschin. Eu dacă aş câştiga aceste titluri, nu aş fi bucuros, pentru că fotbalul presupune spectacol.

La ce jucători… aste este părerea mea. Este o echipă care a dat dovadă de un cinism de neacceptat. De o anumită sfidare a legilor jocului, a ceea ce însemnă frumuseţe. De asta sunt stadionale… Este o echipă care în ultimii 5 ani de zile a câştigat în proporţii de 90 la sută cu goluri macate la faze fixe. Fotbalul pe care îl joacă CFR-ul este departe de ceea ce înseamnă raţiunea de a exista a acestui joc”, a spus Cornel Dinu, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Cristi Balaj îi ironizează pe șefii de la FCSB. „Am dat primă la Voluntari, prima pe stânga. Noi nu ne-am plâns că a jucat Craiova cu noi”

Oficialul campionilor nu a rămas dator celor de la FCSB și a oferit un răspuns pe măsură. Asta după ce Gigi Becali a acuzat formația din Gruia că ar fi trimis prime ilfovenilor, pentru ca aceștia să încurce formația lui Toni Petrea. Președintele campioanei respinge variantele venite dinspre FCSB.

Ce primă să dăm la Voluntari? Prima la stânga. Mă mir că noi discutăm de faptul că o echipă joacă pe teren. Noi nu ne-am întrebat de ce a jucat Craiova cu noi, deși nu avea nicio miză. Păi cu FCSB nu au jucat așa bine, dar acolo a fost o miză, o presiune, de aceea nu le-a ieșit așa bine. Dar și noi am început foarte motivați meciul cu Craiova, chiar m-au impresionat, nu i-am văzut niciodată așa. Letica a jucat cu fractură la palma stângă, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate pentru Playsport Live