Cornel Dinu o distruge pe Dinamo după umilința de la Botoșani. “Combinația Mureșan – Stoican a dus la asta”. Cum îi face praf și pe jucători

Olteanu Ștefan 08.02.2022, 09:23

Cornel Dinu a reacționat dur după înfrângerea încasată de Dinamo în ultima etapă, scor 0-4 în deplasare la FC Botoșani, iar unul dintre oamenii luați la țintă de „Mister” este mijlocașul de bandă Alin Buleică (30 de ani). Potrivit spuselor lui Cornel Dinu, lui Buleică i s-ar fi potrivit mai degrabă un rol de actor, sau de concurent în emisiunea Survivor.

Cornel Dinu a lovit în stânga și în dreapta după FC Botoșani – Dinamo 4-0

Cornel Dinu este unul dintre cei mai împătimiți fani ai lui Dinamo și suferă de fiecare dată când echipa pierde. Și având în vedere la situația în care se află clubul în acest sezon, suferințele vin pentru Cornel Dinu aproape etapă de etapă.
La fel s-a întâmplat și în duelul de luni seară, pe care Dinamo l-a pierdut la scor în deplasarea de la FC Botoșani, 0-4.
La scurt timp după fluierul final al întâlnirii, Cornel Dinu a găsit principalii vinovați. Flavius Stoican și Iuliu Mureșan au fost criticați pentru transferul portarului Cristiano Figueiredo, care nu a avut parte de o seară reușită:

Dinamo are un antrenor doar de vorbe și fără fapte. Acum se poate afirma cu toată responsabilitatea că Dinamo e o colonie, o franciză a lui CFR Cluj. Uitați-vă cu câte surle a fost adus portarul Cristiano și ce a făcut în seara asta… Combinația dintre expertiza lui Mureșan și Stoican a adus asta”, a declarat Cornel Dinu.

Alin Buleică, făcut praf de Cornel Dinu: „A fost rupt dintr-o carieră mult mai avantajoasă, de la Survivor”

Alin Buleică a fost integralist în deplasarea de la FC Botoșani, însă nu a reușit să își ajute deloc echipa pe plan ofensiv.

Buleică a fost rupt dintr-o carieră mult mai avantajoasă pentru el, de la Survivor. La cum arată, mi-a adus aminte de un prieten bun, Andi Herescu, un actor extraordinar. Așa cum joacă Buleică, mai degrabă juca scena de pe platoul Bucegiului, când Decebal își sacrifica fiul. El e de film, nu de fotbal”, a mai declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Buleică a semnat cu Dinamo în luna ianuarie și a evoluat în toate cele 3 meciuri ale echipei din acest an. În prima parte a sezonului el a evoluat în Liga II pentru Viitorul Tg. Jiu.

Umilință supremă! Cum a râs Mihai Stoica de Dinamo, după o nouă rușine a „câinilor”: „Ne-au egalat!” FOTO.

Cornel Dinu se uită cu greu la meciurile lui Dinamo. „E catastrofă. Starea în care a ajuns Dinamo te distruge”

Prin intermediul unei reacții oferite în cadrul emisiunii PlaySport LIVE, Cornel Dinu a mărturisit recent că în acest sezon a ratat primul meci al lui Dinamo după mai bine de jumătate de secol. Motivul? „Mister” încearcă să își protejeze sănătatea:

Mi-am programat să nu mai văd meciurile lui Dinamo. Ce se întâmplă acolo mă face să sufăr din foarte multe puncte de vedere și îmi creează o stare de spirit groaznică. Am o oarecare vârstă, o oarecare uzură, probleme medicale. Încerc cât de cât să nu le accentuez. Văzând ce se întâmplă la Dinamo și simțind asta, nu poate să îmi creeze decât un sentiment de suferință.
(n.r. – Cât timp a trecut de la ultimul meci al lui Dinamo pe care nu l-a văzut?) Nu îmi aduc aminte, probabil că înainte de 1956, când s-a introdus televiziunea la noi, de atunci nu mi s-a mai întâmplat să nu văd un meci de-al lui Dinamo. Am văzut multe meciuri și în perioada aia, deși aveam 7-8 ani.

Nu știu, starea în care a ajuns Dinamo din punct de vedere valoric și comportamental, te distruge. La Dinamo e o catastrofă la ora actuală, unică în istoria ei.
Și atunci, dă-mi voie să încerc să mă protejez. Sufăr când văd neputință”, a transmis Cornel Dinu, la PlaySport LIVE.

Duelul care a întrerupt seria de meciuri consecutive văzute de Cornel Dinu a fost cel din runda cu numărul 20, cu CS Mioveni, pe care „câinii” l-au pierdut cu 1-2 în deplasare.

Urmăriți Playsport.ro și pe