Umilință supremă! Cum a râs Mihai Stoica de Dinamo, după o nouă rușine a „câinilor”: „Ne-au egalat!” FOTO

Olteanu Ștefan 08.02.2022, 08:31

Dinamo a înacasat o nouă înfrângere usturătoare în runda cu numărul 24 a Ligii I, scor 0-4 în deplasare cu FC Botoșani, iar Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, nu a ratat ocazia de a-și înțepa rivalii. MM a reacționat la scurt timp după finalul partidei printr-o postare făcută pe rețelele de socializare.

Dinamo, luată peste picior de Mihai Stoica. „Ne-au egalat”

Dinamo are un parcurs dezastruos în acest sezon de Liga I, iar după înfrângerea cu FC Botoșani din ultima etapă, scor 0-4, a ajuns subiect de amuzament pentru Mihai Stoica, oficial al marii rivale FCSB. Principalul motiv care l-a făcut pe MM să reacționeze a fost numărul total de goluri încasate la care a ajuns Dinamo în acest sezon. Dacă e să le luam în considerare și pe cele 4 primite la Botoșani, Dinamo a încasat în total nu mai puțin de 52 de goluri. Este de departe cea mai slabă defensivă din campionat în actuala stagiune, iar Dinamo se zbate pe penultima poziție.
La polul opus al clasamentului, FCSB are un total de 52 de puncte și încă se află în lupta la titlu. În acest context, Mihai Stoica a transmis pe Facebook:

Ne-au egalat. Câte puncte am făcut, atâtea goluri au luat”, a scris MM, făcând referire la numărul de goluri primite de Dinamo și la totalul de puncte adunate de FCSB.

Mihai Stoica, ironic dupa FC Botoșani - Dinamo 4-0
Mihai Stoica, ironic dupa FC Botoșani – Dinamo 4-0

Dinamo a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Liga I, 3 dintre acestea fiind suferite chiar în 2022, sub comanda lui Flavius Stoican. Cu doar 12 puncte după 24 de etape, echipa pare condamnată la retrogradare.

Flavius Stoican surprinde: „O să fim o echipă bună, în viitorul apropiat”

În ciuda înfrângerilor pe linie încasate de la preluarea echipei, Flavius Stoican are încredere maximă în elevii săi și e convins că Dinamo va forma o echipă competitivă în curând:

O să fim o echipă bună, în viitorul apropiat. Avem jucători buni, o să demonstreze. Să nu ne pierdem încrederea. Jucăm bine, pasăm, doar că trebuie să marcăm”, a declarat Stoican.

În ceea ce privește retrogradarea, antrenorul lui Dinamo a transmis:

Totul este posibil, dar noi nu vrem să retrogradăm. Știu că este o situație foarte grea dar nu trebuie să ne pierdem capul. Trebuie să nu mai facem cadouri, să adunăm un punct, trei, cât se poate. Să nu ajungem la o diferență mare la play-out. Timpul nu este aliatul nostru, trebuie să ne obișnuim unii cu alții pe repede înainte”, a mai spus Flavius Stoican, după eșecul cu FC Botoșani.

Marius Croitoru, la cota 100 în Liga 1. Explozie de bucurie, după victoria cu Dinamo. Toate reacțiile de la Botoșani. FOTO.

Urmăriți Playsport.ro și pe