Cortacero acuză DDB pentru scandalul-monstru de la RIN: ”L-a pus la pământ”. De la ce a pornit totul și cine e vinovat

Sorin Chiriac 22.12.2020, 10:12
Cortacero acuză DDB pentru scandalul-monstru de la RIN: ”L-a pus la pământ”. De la ce a pornit totul și cine e vinovat

Pablo Cortacero acuză DDB pentru scandalul-monstru de la RIN. Șeful de la Dinamo a vorbit pentru prima dată despre bătaia de ieri. Spaniolul dă vina pe suporterii lui Dinamo, care ar fi iscat conflictul. Totul s-a petrecut după ședința Adunării Generale a Acționarilor. Acolo unde s-au făcut din nou promisiuni mari. Printre acestea, o mărire de capital în valoare de 5 milioane de euro și îndepărtarea lui Cornel Țălnar din C.A.

Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând. Le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față. După, cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze, a declarat Pablo Cortacero, conform Prosport.

Cortacero acuză DDB pentru scandal

Cotacero acuză DDB pentru scandal
Cotacero acuză DDB pentru scandal

Omul numărul unu de la Dinamo consideră că scandalul a fost provocat de suporterii dinamoviști. Cortacero acuză DDB pentru scandalul-monstru de la RIN, iscat ieri după ședința C.A. Asta, în timp ce bodyguardul anagajat de el să îl protejeze doar a ripostat. Mai mult, o dovadă în plus ar fi faptul că fanii roș-albi ar fi venit apoi să-și ceară scuze. Iar faptul că om său l-a trântit la pământ pe suporterul-acționat Alexandru Anghel nu i se pare spaniolului ceva atât de grav.

PCH ia atitudine împotriva lui Cortacero

 

PCH îl caută pe agresor
PCH îl caută pe agresor

Pe de altă parte, fanii-acționari din DDB au o cu totul altă versiune asupra evenimentelor. Aceștia consideră că totul este o mascardă a lui Cortacero. Iată postarea semnată de PCH: ”În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de ieri, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut. L-a dat afară pe Cornel Țălnar din C.A., în cadrul căruia a introdus 3 oameni de încredere. Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de cele 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro în perioada imediat următoare”.

”Pleacă de la Dinamo!”

La finalul Adunării generale a Acționarilor, au fost momente tesnionate. În special la plecarea lui Pablo Cortacero de la stadion. Câțiva suporteri prezenți l-au fluierat și au strigat: „Pleacă de la Dinamo!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe