Coșmar trăit sau provocat de Anamaria Prodan? A rupt adevărul despre cel mai mare scandal din viața ei

Giosanu Catinca / 14.01.2022, 07:35
Coșmar trăit sau provocat de Anamaria Prodan? A rupt adevărul despre cel mai mare scandal din viața ei

Codin Maticiuc a marcat o nouă reușită. Acesta a invitat-o pe Anamaria Prodan la podcast-ul său, iar fanii au putut afla astfel ultimele noutăți din viața celebrei impresare.

Război în toată regula între Becali și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a războit, în 2021, cu frații Becali. Toată lumea știe că cei trei nu sunt în cei mai bune relații, mai ales că Gigi Becali a atacat-o și el pe fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.

La un moment dat, patronul celor de la FCSB a fost sancționat din cauză că a făcut anumite declarații sexiste. S-a întâmplat imediat după ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării i-a dat câștig de cauză Anamariei Prodan privind afirmațiile considerate jignitoare și discriminatorii la adresa femeilor.

Impresara a dezvăluit, în podcast-ul lui Codin Maticiuc, că tensiunile dintre ea și familia Becali sunt mult mai mari decât știu fanii ei.

”S-a lăsat cu urmăriri cu mașinile”

Cei trei au avut un conflict amplu, în care s-au urmărit ca în filme cu bolizii de lux, dar și alte scandaluri interne, pe care le-a povestit în fața omului de afaceri.

Frații Becali, ei doi alergau singuri și câteodată alergau pe locul doi. A fost război, cu urmăriri cu mașinile. Ceva ce nu-ți poți imagina.”, a spus impresara.

De la ce a pornit scandalul dintre Ana Prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut relații amicale până în iarna anului trecut, când patronul de la FCSB a decis ca transferul lui Dennis Man, fotbalist reprezentat atunci de soția lui Laurențiu Reghecampf, să se facă prin intermediul firmei fraților Victor și Ioan Becali.

Impresara a apelat la instanțe după ce a fost scoasă din schemă și s-a certat rău cu Gigi Becali care a anunțat că niciun jucător de la FCSB nu va mai colabora cu Anamaria Prodan.

13 milioane de euro a fost suma de transfer a lui Dennis Man. Anamaria Prodan a cerut despăgubiri de 350 de mii de euro. Asta, deși ce Gigi Becali ar fi fost dispus să-i plătească 100 de mii de euro.