Coșmarul FCSB. Adus cu fast, un jucător a relatat calvarul prin care a trecut la echipă din momentul în care Gigi Becali a dat ordinul

Catinca Giosanu 23.04.2022, 10:23
Coșmarul FCSB. Adus cu fast, un jucător a relatat calvarul prin care a trecut la echipă din momentul în care Gigi Becali a dat ordinul

Alexandru Stan a povestit la ce umilință a fost supus în perioada 2018-2021, când era legitimat la FCSB. Gigi Becali a cheltuit o întreagă avere cu el, dar nu l-a pus pe lista favoriților săi. Dimpotrivă! Latifundiarul i-a făcut numai zile amare fotbalistului.

Drama trăită de Alexandru Stan la FCSB

Alexandru Stan, fotbalistul pe care Gigi Becali l-a adus de la Astra Giurgiu pentru 600.000 de euro, a făcut o serie de dezvăluiri despre drama trăită la FCSB.

Mijlocașul român nu a prins prea multe meciuri la prima echipă a FCSB-ului. El s-a accidentat la scurt timp după ce a fost adus de la Astra Giurgiu, iar de atunci s-a ales praful de cariera sa.

Jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale și a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Însă Gigi Becali nu s-a arătat dispus să îi ofere timp.

Ce a putut să îi facă patronul Gigi Becali

Finanțatorul echipei roș-albastre a ținut neapărat ca Alexandru Stan să fie inclus în lot, în ciuda faptului că nu era complet refăcut. Fotbalistul a tras de el în meciul cu Alashkert, partidă care s-a terminat cu scorul de 3-2 în favoarea bucureștenilor.

Alexandru Stan a dat totul pe teren, dar s-a accidentat din nou, astfel că a fost schimbat la pauză. Din nefericire, el a suferit o nouă operație, iar asta i-a pus capac.

”M-au pus să-mi micșorez salariul, mi-au propus niște bani”

Pentru că a considerat că nu are ce să mai facă cu el, Gigi Becali l-a băgat în șomaj tehnic. După ce și-a revenit, el a fost trimis la echipa a doua, unde a rămas până când s-a transferat la Politehnica Iași. Totuși, Becali a fost obligat să-i plătească jucătorului o datorie de 26.000 de euro pentru salarii restante.

Țin minte că mă uitam la emisiunea de la Digi și se punea problema de ce nu cumpără un jucător de bandă și-l băga pe Mihai Roman fundaș stânga. După ce i-au cumpărat pe Soiledis și pe Panțîru, de mine au uitat.

A fost o perioadă grea. M-am operat din nou, m-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic, m-au pus să-mi micșorez salariul, mi-au propus niște bani… Nu mai contează, a trecut.”, a precizat Alexandru Stan, într-un interviu acordat pentru digisport.ro.

După ce Alexandru Stan a fost „exilat” la FCSB 2, cota lui de piață a scăzut la doar 75.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe