Coșmarul lui Adi Petre continuă și în Grecia. După ce a fost dat afară de la FCSB și UTA, atacantul nu reușește să se regăsească nici la noua echipă

Robert Zanfir 20.01.2023, 22:49
Coșmarul lui Adi Petre continuă și în Grecia. După ce a fost dat afară de la FCSB și UTA, atacantul nu reușește să se regăsească nici la noua echipă

Adrian Petre (24 de ani) nu se regăsește nici în Grecia. Plecat de la Farul Constanța la Levadiakos, fostul atacant al FCSB a dezamăgit până acum în campionatul Greciei.

Adi Petre a făcut parte din naționala lui Mirel Rădoi, care impresiona în vara lui 2019, la Campionatul European de tineret. Iar Gigi Becali nu a avut liniște până nu l-a adus din Danemarca. Atacantul nu a rezistat însă decât un an în tricoul roș-albastru. „Adi Petre? Ce să mai fac cu el? Și, dacă îmi dă unul 100 de mii de euro, nu îl mai transfer. Nu are nicio treabă și ratează 100 de ocazii pe meci. Păi, UTA îl dă afară și îl iau eu de bun? Toți l-au dat afară pe unde l-au prins”, spunea omul de afaceri cu ceva timp în urmă. Între timp, Petre a eșuat și la UTA sau Farul. A ajuns în Grecia, unde se aștepta să „spargă norii”.

Adi Petre dezamăgește și în Grecia, după ce a fost dat afară de la FCSB și UTA

Plecat în vară de la Farul, Adi Petre spera să își regăsească ritmul în Grecia. „Am început cu dreptul acest sezon și sper să fie mai bun decât cel dinainte. Din moment ce sunt încrezător și îmi văd de treabă, vin și rezultatele. Eu zic că va fi din ce în ce mai bine, muncind zi de zi”, declara Adi Petre, după dubla cu Mioveni, reușită în tricoul celor de la Farul.

Între timp, românul a devenit un obișnuit al băncii de rezerve și în tricoul lui Levadiakos. Ultima dată când a jucat în campionat a fost în luna noiembrie a anului trecut.

Cifrele lui Adi Petre sunt mult sub așteptări, iar cariera arădeanului în Elada este în mare pericol. Nu a marcat niciun gol în cele doar cinci meciuri în care a jucat în 18 etape trecute din campionat.

Contractul lui Adrian Petre cu Levadiakos expiră la data de 30 iunie 2024. UTA, Esbjerg, FCSB, Cosenza, Farul Constanța și Levadiakos sunt echipele din cariera lui Adi Petre.

500 de mii de euro este cota lui Adi Petre, conform transfermarkt.

„Primul obiectiv al acestui transfer este acela de a deveni unul din atacanții importanți din Superliga Greciei. Mult succes, Adi!”,
Impresarul lui Adrian Petre, pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe