Coșmarul lui Dan Petrescu în sezonul viitor. Antrenorul campioanei atrage atenția asupra viitoarei forțe a Ligii 1

Ștefănescu Dragoș / 21.05.2022, 13:38
Coșmarul lui Dan Petrescu în sezonul viitor. Antrenorul campioanei atrage atenția asupra viitoarei forțe a Ligii 1

CFR Cluj a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 și își continuă hegemonia în fotbalul românesc. După euforia acestui nou succes, Dan Petrescu se gândește deja la sezonul viitor. Tehnicianul a nominalizat echipele care se vor lupta pentru trofee și este convins că Rapid va avea un cuvânt greu de spus.

Dan Petrescu a nominalizat echipele care se vor bate pentru trofee în sezonul viitor. Rapid va fi marea revelație

În acest sezon, lupta pentru titlu a fost extrem de aprigă. CFR Cluj și FCSB s-au luptat până în penultima etapă, ambele având șanse reale la trofeu. În runda a 9-a, ardelenii au profitat de remiza roș-albaștrilor cu FC Voluntari, și au învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, CFR Cluj și-a adjudecat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Astfel, ardelenii își mențin pentru încă un an hegemonia în fotbalul românesc.

După ce euforia acestui nou succes a mai trecut, Dan Petrescu a început să se gândească la sezonul viitor. Tehnicianul a dezvăluit care vor fi echipele ce se vor implica în lupta pentru trofee. Petrescu consideră că Rapid va fi foarte puternică, deoarece are un lot de jucători valoroși. Sepsi, echipă ce și-a demonstrat deja valoarea, va fi și ea implicată în lupta pentru primele poziții.

Se va lupta 100% la play-off, și cred că se va califica. La ce lot au acum, cred că Rapidul va fi în play-off. Sepsi va fi o echipă puternică, deja e o echipă puternică”, a spus Dan Petrescu, conform Sport.ro.

Cine l-a felicitat pe Dan Petrescu după ce a câștigat titlul. Doar doi rivali din Liga 1 l-au sunat pe tehnicianul CFR-ului

Dan Petrescu a dezvăluit care au fost antrenorii din Liga 1 care l-au felicitat după ce a cucerit titlul cu CFR Cluj. Tehnicianul a explicat că doar Gică Hagi și Mihai Iosif l-au sunat. Petrescu nu a părut totuși surprins, deoarece în ultimii ani nu a primit niciodată felicitări de la rivalele directe din campionat.

Dacă primeam mesaj de la cei care m-au criticat, se rupea telefonul. N-am primit de la nimeni care m-a criticat, ci de la mulți prieteni care niciodată nu m-au criticat și au fost alături de mine la greu. Am primit vreodată un mesaj de la rivali în cinci ani?

Singurul rival, între ghilimele, a fost Gică Hagi, care m-a sunat. Și fostul antrenor al Rapidului, domnul Iosif, care m-a felicitat. În rest, nimeni”, a spus Dan Petrescu, pentru Pro TV.