Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor. Cum a fost Al Sharjah egalată în ultimul minut de campioana en titre

Giosanu Catinca / 24.04.2022, 12:01
Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor. Cum a fost Al Sharjah egalată în ultimul minut de campioana en titre

Cosmin Olăroiu, antrenorul român care a pregătit-o pe Jiangsu Suning în perioada martie 2018 – februarie 2021, traversează o perioadă extrem de dificilă. Oficialul a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor. Echipa pe care o antrenează la momentul actual, Al Sharjah, a fost egalată în ultimul moment al partidei de campioana en titre. Rezumatul meciului cu Al Hilal.

Momente grele pentru Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a fost extrem de dezamăgit de jucătorii săi. Tehnicianul a avut ghinionul să piardă meciul cu Al Sharjah. Astfel, a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei.

„Oli” a trăit cu sufletul la gură meciul. El era mai mult ca sigur că va câștiga partida cu Al Sharjah, numai că gruparea pregătită de Ramon Diaz a egalat în ultimul moment.

Elevii lui Olăroiu au deschis rapid scorul, în minutul 5, prin Ousmane Camara. După alte patruzeci de minute, echipa din Emiratele Arabe Unite antrenată de Cosmin Olăroiu au marcat din nou, prin Majid Rashid Sultan Alkhabeel Al Mehrzi. Formația adversă a jucat mai bine în cea de-a doua repriză. Olăroiu era ferm convins că va pleca cu zâmbetul pe buze acasă.

Al Sharjah vs. Al Hilal

Zâmbetul i-a dispărut de pe față lui Cosmin Olăroiu când a văzut că cei de la Al Hilal încep să ia cu asalt poarta lui Adel Al Hosani. Pentru Al Hilal au marcat Muteb Al-Mufarrij (minutul 78) și Salem Al-Dawsari.

Rezultatul final al partidei a fost stabilit de Salem Al-Dawsari, în minutul 90+6. A fost o înfrângere dramatică pentru Olăroiu. Tehnicianul nu se aștepta să fie umilit de Al Hilal.

„Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe”

Olăroiu a declarat, recent, că nu poate accepta ideea că fundașul Shahin Abdulrahman, unul dintre oamenii săi de bază, a fost suspendat de federație pentru o greșeală comisă în timp ce se afla în cantonamentul naționalei Emiratelor Arabe Unite.

Sunt niște lucruri pe care mintea mea nu le poate pricepe. Care este vina clubului Al-Sharjah și care este vina antrenorului pentru greșeala făcută de un jucător la echipa națională? De ce să îl suspende?”, a spus Cosmin Olăroiu, în urmă cu trei saăptămâni, conform jurnaliștilor din Emirate.

În optimi a acces echipa saudită Al Shabab, antrenată de Marius Şumudică, a învins-o pe Mumbai City cu 6-0 vinerea trecută.