Cosmin Olăroiu l-a „scăpat” pe Xavi de Pjanic! Barcelona l-a scos deja de pe lista de Champions League

Robert Zanfir 06.09.2022, 18:03
Cosmin Olăroiu l-a „scăpat” pe Xavi de Pjanic! Barcelona l-a scos deja de pe lista de Champions League

Xavi a anunțat că Miralem Pjanic (32 de ani) va pleca de la Barcelona. Catalanii l-au scos imediat de pe lista pentru Champions League. Potrivit reputatului jurnalist Fabrizio Romano, mijlocașul va semna cu echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah.

Cosmin Olăroiu este aproape de o nouă mare lovitură, după ce l-a adus pe Paco Alcacer la Al Sharjah. Spaniolul a și debutat pentru echipa din Emirate. A marcat în prima etapă a noului sezon. S-a terminat 2-0 pentru echipa lui Olăroiu, în deplasarea de la Al Ahli Dubai. Iar antreorul român anunță deja pretențiile la al cincilea titlu în Emiratele Afabe Unite.

Miralem Pjanic a plecat de la Barcelona și va fi antrenat de Olăroiu

Miralem Pjanic nu a reușit să intre în grațiile lui Xavi. Antrenorul Barcelonei a anunțat că acesta va pleca, iar clubul chiar l-a scos de pe lista pentru Champions League, înaintea debutului în grupe. Catalanii vor debuta cu Viktoria Plzen.

„Pjanic a ales să părăsească clubul pentru a încerca să obţină mai multe minute sau oportunităţi. Toată lumea are controlul asupra viitorului său, a fost profesionist până la capăt şi îi mulţumesc pentru asta. Îmi place ca jucător, dar el a luat decizia de a pleca. A primit o propunere, care îi oferă mai mult timp de joc şi am înţeles perfect că a juca mai mult îl face mai fericit”, a spus Xavi, înaintea duelului cu Viktoria Plzen, din UEFA Champions League.

Bosniacul nu va sta mult pe tușă. Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că mijlocașul va ajunge sub comanda lui Cosmin Olăroiu, la Al Sharjah.

Pjanic a fost transferat de Barcelona în 2020, de la Juventus Torino. Catalanii au plătit aproximativ 60 de milioane de euro, dar nu a reușit să marcheze niciun gol pentru trupa blaugrana. În sezonul trecut a fost împrumutat la Beșiktaș.

Pjanic a mai jucat, de-a lungul carierei, la echipe precum Metz, Lyon, AS Roma, Juventus, Barcelona și Beșiktaș. La echipa națională a Bosniei, mijlocașul a adunat 107 selecții și 18 goluri.

Cosmin Olăroiu (53 de ani) e cel mai titrat antrenor din campionatul Emiratelor, unde a obținut locul 1 de două ori cu Al-Ain (2011-2012, 2012-2013) și de două ori cu Al-Ahli (2013-2014, 2015-2016).

Urmăriți Playsport.ro și pe