Cosmin Olăroiu, propus la FCSB. Întrebare pentru Gigi Becali: “E liber de contract. De ce nu te duci după el?”

Moldoveanu Camelia / 21.05.2021, 23:17
Cosmin Olăroiu, propus la FCSB. Întrebare pentru Gigi Becali: “E liber de contract. De ce nu te duci după el?”

Înainte ca Gigi Becali să-și găsească antrenor pentru FCSB, Cosmin Olăroiu era propus pentru a ocupa banca tehnică a „roș-albaștrilor”. Cum ar fi trebuit să procedeze finanțatorul dacă își dorea, cu adevărat, să aducă un antrenor cu renume.

Cosmin Olăroiu, propus la FCSB: “E liber de contract. De ce nu te duci după el?”

Cosmin Olăroiu Mirel Rădoi Steaua FCSB
Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi pe vremea când erau la FCSB (Steaua)

Înainte ca Gigi Becali să-i găsească antrenor, după ceva căutări și refuzuri, Basarab Panduru a venit cu o soluție pentru banca tehnică a FCSB. Este vorba despre Cosmin Olăroiu, antrenorul care a avut cele mai bune rezultate în trecut, atunci când a pregătit formația „roș-albastră”.

La Steaua (FCSB), dacă un antrenor pierde campionatul, el pierde campionatul. Dacă FCSB câştigă campionatul, îl câştigă Gigi Becali! Și vii doar în anumite condiții. E simplu. Omul a recunoscut și a spus: «Aici vii acasă la mine. Fac ce vreau şi tu faci cum vreau eu. Dau ordine şi ordinele nu se discută». Ce clauze pui? Nu pui nicio clauză.

Tu îmi spui despre Olăroiu, despre Răzvan Lucescu, despre Reghecampf. Te duci după ei, te rogi tu de ei… E Olăroiu liber. De ce nu te duci la Olăroiu? De ce nu îi dai un milion de euro pe an şi îţi garantează titlul? Îţi garantează că jucătorii sunt mai buni şi poţi să îi vinzi pe bani mai mulţi. Care e problema că îi dai un milion salariu!?

Dar nu te interesează banii ăştia. Ție ţi se par bani pierduţi, că nu mai poţi să te joci”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

De ce nu l-a sunat Gigi Becali pe fostul antrenor al FCSB

Gigi Becali l-ar accepta pe Cosmin Olăroiu în orice clipă la FCSB, sau cel puțin asta rezultă din declarațiile sale. Cu toate acestea el n-a apelat la serviciile antrenorului, dar n-ar fi spus nu dacă tehnicianul și-ar fi exprimat el dorința să-i antreneze echipa. De ce nu l-a sunat Gigi Becali pe Cosmin Olăroiu? Din cauza salariului pe care, cel mai probabil, fostul antrenor al FCSB l-ar fi cerut.

De Olăroiu nu are rost să discutăm. El poate să vină la mine, la FCSB, când vrea el. A și demonstrat, poate e al doilea după Lucescu. Olăroiu poate să dea telefon să spună «Băi Gigi, vezi că vin eu antrenor». Îi spun «Vino, mă, treci!». Cu Olăroiu nu mai poți să negociezi cu bani. Cum poți să îi dai 20.000, când el are 50 de milioane avere?”, a declarat Gigi Becali pentru LookSport