FCSB are antrenor! Gigi Becali și-a făcut poftele, așa cum a promis. “Când l-am sunat, era la biserică”

Moldoveanu Camelia / 21.05.2021, 22:11
FCSB are antrenor! Gigi Becali și-a făcut poftele, așa cum a promis. “Când l-am sunat, era la biserică”

Gigi Becali a găsit antrenor pentru FCSB! El l-a ales pe fostul antrenor de la CSM Slatina, liber de contract din luna martie. Când a fost sunat de finanțatorul „roș-albaștrilor”, tehnicianul se afla chiar la biserică. Omul de afaceri a spus că preferă să meargă pe valoarea umană, nu pe cea profesională.

FCSB are antrenor! Gigi Becali: “Când l-am sunat, era la biserică”

Dinu Todoran noul antrenor FCSB
Dinu Todoran noul antrenor FCSB

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali a apelat la varianta pe care o avea pregătită pentru Academie. Dinu Todoran este noul antrenor al FCSB! Tehnicianul s-a despărțit de CSM Slatina în luna martie a acestui an. El a mai  mai fost antrenor la juniorii lui FC Voluntari și interimar, timp de patru etape, la echipa din Ilfov. Se pare că a fost ales pentru că este un antrenor cuminte, după cum a declarat chiar latifundiarul din Pipera.

Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese.

Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.

Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”

Gigi Becali i-a mai avut pe lista lui pe Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru, cel care s-a autopropus, (Academica Clinceni), Andrei Prepeliță (FC Argeș) și Eugen Neagoe (liber de contract).

Un antrenor din Liga 1 se autopropune la echipa lui Gigi Becali

După ce mulți tehnicieni s-au plâns de modul în care decurg lucrurile pentru un antrenor la FCSB, a apărut o voce care crede că se poate lucra cu Gigi Becali. Antrenorul celor de la Clinceni s-a autopropus pentru banca tehnică a „ros-albaștrilor”. Ilie Poenaru crede că rezultatele obținute cu Clinceni îl fac potrivit pentru a ocupa locul de antrenor la FCSB. Acesta a mai spus că este sub contract cu actuala echipă. Cu toate acestea, dacă că ar putea discuta cu conducerea pentru a-i da voie să negocieze cu Gigi Becali. El a mai spus că s-ar simți apreciat dacă finanțatorul „roș-albaștrilor” l-ar chema să discute.

O echipă ca FCSB, un brand care are intenţia de a te chema la negocieri, te face să te simţi apreciat. E normal ca în momentul acesta, după tot ce am realizat la Clinceni, e normal să am nişte oferte de la FCSB sau de la alte echipe. Şi eu si Marius suntem antrenori care am făcut performanţe şi am realizat ceva anul acesta. Mă bucur că sunt apreciat şi munca mea e apreciată. Deocamdată sunt sub contract cu Clinceni, mai avem un meci de jucat miercurea viitoare. Trebuie să vorbesc cu cei de la Clinceni să văd dacă îmi dau voie să merg la negocieri. E posibil să am o discuţie cu domnul Becali„, a spus Ilie Poenaru în exclusivitate pentru AS.ro.