Costel Gâlcă a rezistat doar trei luni la arabi! Al Hazem l-a dat afară după o serie dezastruoasă

Robert Zanfir 21.02.2022, 17:35
Costel Gâlcă a rezistat doar trei luni la arabi! Al Hazem l-a dat afară după o serie dezastruoasă

Costel Gâlcă (49 de ani) nu mai este antrenorul lui Al Hazem. Românul a fost dat afară după ce a pierdut 8 din 9 meciuri pe banca echipei din Arabia Saudită.

Costel Gâlcă a rezistat doar trei luni în zona Golului. Fostul antrenor al FCSB nu a reușit să resusciteze echipa antrenată cu doi ani în urmă și de Daniel Isăilă.

Costel Gâlcă a rezistat doar trei luni la arabi! Al Hazem l-a dat afară după o serie dezastruoasă

Al Hazem „a ajuns la un acord cu Constantin Gâlcă pentru încheierea raporturilor contractuale. Îi mulțumim pentru perioada petrecută la club”, este anunțul postat de arabi pe conturile oficiale ale clubului.

Fostul antrenor al FCSB a reușit să câștige un singur meci pe banca saudiților, 2-0 cu Al Raed. Gâlcă are un procentaj catastrofal pe banca lui Al Hazem. A pierdut 8 din 9 meciuri.

Al Hazem este ultima în Saudi League, iar eșecul din ultima etapă, 0-1 cu Al Fateh, i-a fost fatal românului.

Costel Gâlcă nu este la prima experiență în zona Golfului. A mai antrenat la Al Taawoun (2016-2017) și la Al Fayha (2017). Cea mai bună perioadă a antrenorului Gâlcă a fost după câștigarea campionatului, a Cupei României și a Super Cupei la cârma FCSB.

Pentru fostul mare mijlocaș al naționalei au urmat experiența scurtă pe banca celor de la Espanyol și mandatul din Danemarca, unde a pregătit-o pe Veijle.

Costel Gâlcă, aproape de lovitura carierei de antrenor: „E adevărat!” De ce nu a mai ajuns în Premier League, după ce a plecat de la FCSB

Constantin Gâlcă a dezvăluit în cadrul emisiunii Playsport Live că a fost la un pas de a ajunge în Premier League, unde a fost dorit de cei de la Watford. Mutarea a căzut din cauza situației pe care o avea la Vejle, pe care o pregătea la acea vreme.

„(Unde și-ar dori să antreneze – n.r.) Premier League. În momentul de față este numărul 1. E adevărat cu Watford, dar eram sub contract atunci. Era în 2020. Erau interesați, am vorbit de două ori cu patronul clubului.

Era tentant, dar era situația de la Vejle. Poate dacă echipa era într-o perioadă mai bună, făceam tot posibilul să plec. Dacă aveam mai multe puncte față de cea care era la retrogradare, puteam să fac asta.
Costel Gâlcă, la Playsport Live.