COVID-19 a lăsat sechele la FCSB. Cu ce probleme s-au întors jucătorii la antrenamente. Anunțul lui Edi Iordănescu

Dragos Stefanescu 30.10.2021, 00:25
COVID-19 a lăsat sechele la FCSB. Cu ce probleme s-au întors jucătorii la antrenamente. Anunțul lui Edi Iordănescu

Lotul FCSB-ului a fost lovit puternic de pandemia de COVID-19. Echipa roș-albastră a avut mai mulți jucători infectați cu noul coronavirus. Chiar dacă au revenit la antrenamente, problemele jucătorilor vindecați sunt evidente. Se poate spune că pandemia de COVID-19 a lăsat sechele serioase la FCSB.

COVID-19 a lăsat sechele la FCSB

Edi Iordănescu împreună cu mai mulți jucători au revenit la FCSB după cele două săptămâni în care au stat în izolare din cauza infectării cu noul coronavirus. În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de duminică cu FC Argeș, Iordănescu Jr. a vorbit despre problemele cu care se confruntă jucătorii care au avut COVID-19.

Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să strângem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Edi Iordănescu.

Lotul FCSB-ului, decimat înaintea meciului cu FC Argeș

FCSB a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus. Peste aceste probleme, lotul roș-albaștrilor este măcinat de accidentări. Înaintea meciului cu FC Argeș, Edi Iordănescu se confruntă cu numeroase absențe.

Vali Crețu, Oaidă, Vali Gheorghe și Octavian Popescu sunt în izolare, infectați cu coronavirus. Andrei Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Mamut sunt accidentați. Absenții reprezintă mai mult de o treime din lotul pe care-l are sub comandă Edi Iordănescu. În plus, Constantin Budescu și Florin Tănase au și ei unele probleme. Budescu a stat în izolare timp de două săptămâni fiindcă avea simptome de coronavirus, iar Tănase a mai simțit dureri la glezna la care a fost accidentat.

Pe fondul problemelor din lotul FCSB-ului, Edi Iordănescu a vorbit despre situația actuală a echipei roș-albastre înaintea meciului cu FC Argeș.

Încă n-am reușit să recuperăm toți jucătorii, din păcate. Când vom fi în formulă completă, vom avea o cu totul altă forță. De când am venit, parcă a fost un blestem, tot timpul probleme medicale, a venit și situația cu COVID-ul, care ne-a pus la pământ! Lumea să înțeleagă că cea mai mare problemă e că mulți jucători au ieșit din procesul de pregătire. Două săptămâni de stat separat, în izolare, înseamnă 3-4 săptămâni de muncă pentru a-i readuce la o formă fizică acceptabilă pe jucători”, a declarat Edi Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe