VIDEO. S-a însurat feblețea lui Gigi Becali. Imagini de la nunta lui Florin Tănase

Moldoveanu Camelia / 20.09.2021, 22:30

Mare petrecere la FCSB! Feblețea lui Gigi Becali, Florin Tănase, s-a însurat. Medeea Turcescu, frumoasa iubită a fotbalistului, a strălucit în ziua în care s-a căsătorit cu unul dintre cei mai buni jucători din România. Căpitanul „roș-albaștrilor” are o relație superbe de mai bine de șapte ani. Colegii i-au fost alături în această zi importantă.

Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea Turcescu

Căpitanul FCSB a cerut-o pe Medeea Turcescu de nevastă în urmă cu aproximativ trei luni, în vacanța din Zanzibar. Frumoasa soție a febleței lui Gigi Becali a postat primele fotografii de la marele eveniment. Aceasta a optat pentru o rochie de mireasă cu un decolteu pronunțat și trenă.

Cel mai probabil Florin Tănase a vrut să-i aibă alături pe colegii săi, astfel că a decis să-și facă nunta într-o zi de luni. Evenimentul pare să fi fost unul restrâns relaxat. Fotbaliștii FCSB s-au prezentat în ținute relaxate. Andrei Codrea s-a fotografiat alături de iubită și Octavian Popescu. În schimb, Tănase a optat pentru un costum elegant cu un sacou în carouri.

Soții Tănase sunt împreună de mai mulți ani. Aceștia și-au deschis chiar și o afacere împreună, ocupându-se de propriul brand de haine.  Dacă este să ne luăm după pozele de pe Instagram, Florin Tănase și Medeea Turcescu sunt împreună de mai bine de 7 ani.

Ce au relevat analizele făcute de fotbalist

Florin Tănase s-a prezentat în cantonamentul echipei naționale, dar nu a rezistat, după ce se lovise în derby-ul de la Cluj. A plecat de urgență de la Mogoșoaia, iar Mirel Rădoi a decis să nu îl înlocuiască cu nimeni. Fotbalistul a realizat un RMN și rezultatul a fost unul extrem de prost. Tănase a suferit o entorsă de gradul 2, iar o astfel de accidentare necesită cel puțin o lună și jumătate de pauză.

Fotbalistul va începe un proces de recuperare la baza din Berceni, alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul echipei. Tănase va rata cele trei partide ale echipei naționale, cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Dar sunt șanse mari să nu joace nici în următoarele 9 partide ale celor de la FCB. Dinamo, dar și FCU Craiova, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Farul sau FC Argeș sunt adversarii pe care nu îi va înfrunta Tănase.

Este o nouă veste proastă pentru Edi Iordănescu, care a rămas 3 luni și fără Florinel Coman.

Tănase și Coman sunt jucători de echipă națională, nu este ușor să îi înlocuiești. Florin Tănase a vrut să tragă de el, a jucat într-un picior, dar accidentarea este foarte serioasă, a declarat Edi Iodănescu