Craiova putea da lovitura pe final în Gruia. Faza care a stârnit controverse. Corneliu Papură a fost eliminat după reproșuri la adresa arbitrului

Marian Cărăvan 22.12.2020, 23:35
Craiova putea da lovitura pe final în Gruia. Faza care a stârnit controverse. Corneliu Papură a fost eliminat după reproșuri la adresa arbitrului

Ultimul meci al anului în Liga 1 s-a încheiat fără goluri. CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat, 0-0, în Gruia. Marile ocazii ale meciului le-a aparținut oaspeților, care puteau da lovitura pe final. Faza din minutul 89 a stârnit controverse.

Remiză în Gruia, dar Craiova putea da lovitura pe final

Așteptat cu interes, ultimul meci al anului în Liga 1 nu a fost deloc unul spectaculos. Campioana nu a tras niciun șut pe spațiul porții în prima repriză, iar cea mai mare ocazie le-a aparținut oltenilor. Portarul Cristi Bălgrădean a avut o intervenție salvatoare la șutul lui Mamut, din interiorul careului, în minutul 32. Goalkeeper-ul campioanei a fost salvat de „transversală” în finalul meciului. În minutul 89, Ovidiu Bic a șutat în „transversală”, iar mingea ar fi căzut dincolo de linia porții. Cristi Bălgrădean a reținut apoi balonul. Faza a stârnit controverse. Imediat după meci, portarul CFR-ului a fost întrebat despre faza din final.

„Așa, repede, nu pot să-mi dau seama (n.r. – dacă a fost gol). Voi ar trebui să spuneți, de la TV, din platou. Repede așa, nu pot să spun. Dacă n-a intrat toată mingea, n-a fost gol, nu?”, a spus Cristi Bălgrădean.

CFR Cluj si Universitatea Craiova au remizat, 0-0, in ultimul meci din 2020
CFR Cluj si Universitatea Craiova au remizat, 0-0, in ultimul meci din 2020

Corneliu Papură a fost eliminat în finalul meciului

Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură a fost eliminat în prelungirile meciului cu CFR, după ce i-a reproșat „centralului” Radu Petrescu faptul că mingea șutată de Bic a trecut de linia porții.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, am avut ocaziile cele mai mari și cred că am avut și un gol valabil pe final. Nu pot să fiu mulțumit, e nedrept! Etapa trecută am căzut psihic după ce am primit gol, acum am arătat caracter.

Nu știu de ce am fost eliminat, eu i-am atras atenția arbitrului că a fost gol. El a venit și mi-a arătat al doilea cartonaș galben, cred că este o măsură prea dură. E prima parte a campionatului, așa au stat lucrurile, să vedem ce putem face în partea a doua”, a spus Corneliu Papură.

Urmăriți Playsport.ro și pe