Craiova și-a luat om de gol! Măsoară 1,92 metri și a semnat pe 4 ani

Catinca Giosanu 14.01.2021, 20:09
Craiova și-a luat om de gol! Măsoară 1,92 metri și a semnat pe 4 ani

Universitatea Craiova a făcut o nouă achiziție! Formațiunea și-a luat om de gol.  Este vorba despre atacantul croat, Ivan Mamut, de la formația Inter Zapresic.

Ivan Mamut a semnat pe 4 ani cu Craiova

La cei 23 de ani ai săi, Ivan Mamut a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani. Anunțul a fost făcut de Mihai Rotaru.

Credem în Mamut, are calitate, dă totul, i-am activat opțiunea, a semnat pe patru ani. A avut ocazii, nu i-au intrat.

De plecat, nu suntem în discuții. Vrem să facem tot posibilul să luăm campionatul, anul trecut am avut o mână pe cupă. Încercăm să aducem cel mult trei jucători, cu unul suntem foarte aproape„, a explicat patronul oltenilor, într-o intervenție la Digi Sport.
Reamintim faptul că faptul că Universitatea Craiova mai are trei atacanți în lot. Mai precis, este vorba despre Alexandru Tudorie, Elvir Koljic și Mihai Roman. De asemenea, menționăm că ultimii doi se confruntă în momentul de față cu anumite probleme medicale.
Universitatea Craiova se află pe locul 2 din Liga 1, cu 33 de puncte obținute, după 16 meciuri jucate.
Ivan Mamut a semnat pe 4 ani cu Craiova
Ivan Mamut a semnat pe 4 ani cu Craiova / Sursa Foto: Fanatik

Cine este Ivan Mamut?

Ivan Mamut a fost împrumutat de Universitatea Craiova, în toamna anului trecut, de la Inter Zapresic. Fotbalistul măsoară 1,92 metri și a semnat pe 4 ani.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că își dorește ca, sezonul acesta, titlul să ajungă în Bănie, astfel că l-a achiziționat definitiv pe atacantul Ivan Mamut.

Marcel Popescu, despre o posibilă colaborare cu Șumudică

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a vorbit despre situația lui Marius Șumudică. Oficialul a recunoscut că fostul antrenor al lui Gaziantep este interesant.

Cu toate acestea, Popescu susține că tehnicianul român este departe de banca tehnică a oltenilor.

Universitatea nu se grăbește să-și pună antrenor principal, însă este posibil ca un nou tehnician să vină pe banca tehnică. Totul depinde de rezultate.

”Eu nu cer mila nimănui, pentru mine vorbesc rezultatele din teren. Eu sunt un tip conflictual, dar așa mă motivez.”, a declarat recent Marius Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe