IMAGINI RARE! Criză de plâns a lui Șumudică! Ce a putut să spună la despărțirea de Gaziantep

Catinca Giosanu 14.01.2021, 19:34
IMAGINI RARE! Criză de plâns a lui Șumudică! Ce a putut să spună la despărțirea de Gaziantep

Marius Șumudică a părăsit Turcia. Înainte de a se urca în avion, fostul antrenor al lui Gaziantep a organizat o ultimă conferință de presă, de la care a plecat în lacrimi.

”Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume”

Tehnicianul român a povestit cum s-a produs ruptura dintre el și Gaziantep, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, spunând că nu va uita niciodată perioada petrecută la echipa din Turcia.

Șumudică a mărturisit că despărțirea de Gaziantep s-a produs ”din cauza unei glume”.

Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume.”, a explicat fostul antrenor al lui Gaziantep la conferința de presă.

Marius Șumudică, în lacrimi
Marius Șumudică, în lacrimi / Sursa Foto: Twitter

Șumudică: Eu nu cer mila nimănui

Mai precis, este vorba despre momentul în care antrenorul a spus că îi va cere bani soției sale, pentru că persoanele din conducere vor să-i reducă salariul.

Era vorba de respect, nu de bani. Eu, într-un spirit de glumă, am spus că voi cere niște bani de la nevastă ca să dau clubului. Îmi cer scuze față de orașul Gaziantep, față de bașkan, a fost o glumă care a luat amploare.

Eu datorez mult clubului Gaziantep, mi-a oferit condiții bune. Mulți antrenori și-ar dori să vină aici, dar eu la momentul respectiv m-am simțit jignit. Mi-au spus că i-a deranjat gluma. Eu nu cer mila nimănui, pentru mine vorbesc rezultatele din teren. Eu sunt un tip conflictual, dar așa mă motivez. Nu mi-am dat seama că gluma respectivă este nesărată. Orașul s-a simțit ofensat și acum parcă îi înțeleg.

Încremeniți dacă vă arăt mesajele de la jucători! 19 jucători mi-au scris, mi-au trimis inimioare, nu înțeleg de ce am plecat. Kevin Mirallas, care a jucat la Everton, mi-a scris. Mi-au spus că sunt cel mai bun antrenor cu care au lucrat. Am fost numit antrenorul anului în Turcia și voiam să dau liniște echipei. Jucătorii mă întrebau dacă rămân.

Mi-au spus că nu vor să mai lucreze cu mine din cauza unei glume. Las ceva în urma mea și le doresc să realizeze mai mult decât au făcut cu Șumudică. Au spus că au cel mai bun antrenor, dar nu mai putem continua din cauza acelei declarații. Eu consider că puteam ajunge în cupele europene”, a mai spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe