Craiova vrea să dea marea lovitură pe piața transferurilor. Deian Sorescu pleacă în Bănie!?

Dumitru Adrian / 01.01.2022, 20:43
Craiova vrea să dea marea lovitură pe piața transferurilor. Deian Sorescu pleacă în Bănie!?

Mihai Rotaru se pregătește să facă un transfer care poate produce o undă de șoc în vestiarul lui Dinamo. Universitatea Craiova vrea ca prima lovitură de pe piaţa transferurilor să o reprezinte transferul lui Deian Sorescu.

Mai mult, sursele care au oferit presei informația susțin că oltenii sunt încrezători că zilele următoare transferul se va perfecta.

Dinamo e mulțumită cu 800.000 de euro pe Sorescu

Fanatik.ro anunță că echipa lui Laurenţiu Reghecampf a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Sorescu. La sumă se adaugă și un procent de 10% dintr-un transfer ulterior.

Suma este una pe care Răzvan Zăvăleanu o să o accepte, chiar dacă la începutul lunii decembrie a anunțat că jucătorul nu părăsește Dinamo fără minim 1 milion de euro.

Un mic impediment poate fi la salariu. Sorescu are la Dinamo 14.000 de euro pe lună, iar Rotaru e recunoscut că nu oferă salarii mai mari de 10.000 de euro pe lună. O soluție ar fi ca jucătorul să primească o diferență sub forma unui bonus de bun-venit.

FCSB a ieșit din cursa pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu nu mai reprezintă o atracție pentru FCSB. Vicecampioana l-a dorit în vară pe fotbalistul lui Dinamo, dar tratativele au picat din start.

Mihai Stoica a lămurit situația și a explicat de ce Sorescu nu mai reprezintă un punct de interes pentru FCSB. „Nu e un fundaș dreapta, neapărat. Mie mi se pare că cel mai bine i s-ar potrivi lui Sorescu să joace cu trei fundași centrali în spate şi el să facă bandă dreaptă într-un mijloc de cinci, sau chiar de patru, un 3-4-1-2. Cum se joacă în Italia.

Sorescu cred că acolo s-ar potrivi, pentru că defensiv mai are nişte carenţe. Joacă într-o echipă care suferă mult, dar e mult prea ofensiv pentru un sistem normal. E Hakimi al României. Sorescu, fără dubii. Ca atacant, nu-l văd, e puţin cam liniar, centrează bine, lovește bine mingea. Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe pozițiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a declarat expertul Telekom Sport.