Crede că merită titlul de cel mai bun fotbalist al anului, dar ofertele sunt din Ungaria. Cine îl dorește pe Tănase în acest moment

Olteanu Ștefan / 17.12.2021, 21:16

Florin Tănase (26 de ani) se aștepta să primească titlul de „cel mai bun fotbalist al anului” la Gala Fotbalului Românesc 2021, însă în ciuda așteptărilor sale, câștigătorul premiului a fost Florin Niță. Cu toate acestea, căpitanul roș-albaștrilor s-ar putea consola în perioada sărbătorilor cu un transfer în străinătate. Tănase are pe masă două oferte din Ungaria.

Nu a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în România, dar poate prinde un transfer în Ungaria

Florin Tănase traversează o formă de excepție în tricoul FCSB și nu s-a ferit să recunoască public faptul că ar fi meritat să câștige titlul de „cel mai bun fotbalist al anului” în România.
După penultimul meci al vicecampioanei, „decarul” declara:

Dacă nu m-aș gândi anul acesta, atunci când? Am marcat foarte multe goluri, nu cred că un jucător român a mai marcat atâtea goluri de foarte mult timp, e normal că mă gândesc. Să vedem cine va câștiga”, spunea Tănase.

Din nefericire pentru Tănase, titlul i-a fost acordat lui Florin Niță, goalkeeperul Spartei Praga și al echipei naționale.
Cu toate acestea, căpitanul FCSB a demonstrat că este diplomat și și-a felicitat prietenul:

Îl felicit pe Niță, este prietenul meu. Normal că mă așteptam (n.r. – să fie desemnat el ‘Fotbalistul anului 2021’), am răspuns la o întrebare dacă mă gândesc. Dar dacă el a fost desemnat, îl felicit”, a spus Florin Tănase.

Deși a ratat acest premiu, Tănase ar putea obține de sărbători ceva ce l-ar face și mai fericit: un transfer!

Două echipe din Ungaria se bat pe Tănase

Florin Tănase este în continuare urmărit cu atenție de mai multe cluburi din străinătate. Recent s-a scris că mijlocașul ar fi bătut palma cu Al-Nasr, însă Gigi Becali a dezvăluit faptul că negociază și în Ungaria transferul fotbalistului său. Finanțatorul FCSB spunea că are o ofertă pe masă pentru Tănase, însă mijlocașul evită să plece în campionatul maghiar.
Se pare, însă, că ungurii pun presiune pentru transferul lui Tănase și încă o echipă s-ar fi înscris în lupta pentru semnătura sa.
ProSport anunță că MOL Vidi și Ferencvaros negociază în aceste zile cu Gigi Becali pentru Florin Tănase. Conform sursei citate, dacă Tănase ar accepta vreuna dintre aceste oferte ar urma să încaseze un salariu mult peste cel actual de la FCSB.
Florin Tănase câștigă în prezent 30.000 de euro pe lună la FCSB.

Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună și i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Le măresc la toți dacă ajung în Ligă.

Să spun de ce îl apreciez (n.r. pe Florin Tănase). La mine, dacă pierzi mingea, mă enervez. El nu pierde mingea, se întoarce, se învârte. E adevărat, i-am zis că vreau să joace mai repede, mai în viteză. Dar el nu pierde mingea, driblează 2-3 jucători, face el ce face, se face că pasează, nu știu”, spunea Gigi Becali în vara acestui an.

Încă un jucător pe lista neagră a lui Gigi Becali, la FCSB. Cine se alătură lui Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.