Cristi Balaj, anunț final despre situația lui Eric Bicfalvi: „Nu sunt surprins de decizia lui” VIDEO EXCLUSIV

Octavian Vasilescu / 20.06.2022, 19:17
Cristi Balaj, anunț final despre situația lui Eric Bicfalvi: „Nu sunt surprins de decizia lui” VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj a discutat cu mijlocașul Eric Bicfalvi (34 de ani) în această vară, dar românul nu vrea să revină în Liga 1.

Bicfalvi joacă în prezent în Rusia, la FC Ural. Internaționalul român are un salariu uriaș și nu se gândește, pentru moment, să părăsească Rusia. Președintele campioanei CFR Cluj, Cristi Balaj (50 de ani), a vorbit sincer despre negocierile cu Bicfalvi, în direct la PlaySport Live.

Eric Bicfalvi, caz închis pentru CFR Cluj

Cristi Balaj spune că nu a ajuns să discute cu Bicfalvi despre salariul acestuia, deoarece negocierile au fost firave:

Au fost simple discuții. Bicfalvi este foarte mulțumit de modul în care cei din club se comportă față de el. Apreciază tot ce există din punct de vedere sportiv în zona respectivă. Nu ar avea motive, cu excepția acestui război, să vină și să joace în România. Este foarte greu să-l convingem să vină aici. Din acest motiv nici nu am insistat. Recunoaștem că au fost discuții firave.

Nu știu dacă CFR și-ar fi permis salariul lui, depinde, n-am ajuns să discutăm de bani. Are un contract mare acolo și este foarte mulțumit de ceea ce i se oferă. El este respectat acolo. Nu sunt surprins că a decis să rămână în Rusia. El a fost corect față de cei de acolo, îl înțeleg că a decis să nu plece”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Bicfalvi a fost om de bază la Ural și în sezonul trecut. A jucat în 29 de partide, a înscris 10 goluri și a oferit două assist-uri. A terminat campionatul pe locul 12, ultimul înaintea pozițiilor retrogradabile.

9 selecții a adunat Bicfalvi în naționala României, pentru care a marcat un gol. El mai are contract cu Ural până în 2023.

VIDEO Ediția integrală a emisiunii PlaySport Live

Mutările făcute de CFR Cluj în această vară

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Pyunik este un club din capitala Armeniei, Erevan. Lotul echipei valorează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Pyunik nu s-a calificat niciodată în grupele unei competiții europene. Ultima oară au jucat în preliminariile Champions League în 2015. Molde i-a eliminat fără drept de apel, scor 6-0 la general.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.