Cristi Balaj, mesaj ferm pentru Dan Petrescu, în direct la PlaySport Live: „Ar trebui să fie mulțumit acum” VIDEO EXCLUSIV

Octavian Vasilescu / 22.06.2022, 12:04
Cristi Balaj, mesaj ferm pentru Dan Petrescu, în direct la PlaySport Live: „Ar trebui să fie mulțumit acum” VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj a realizat câteva transferuri importante în această perioadă de mercato. Președintele campioanei, Cristi Balaj (50 de ani), a spus că antrenorul Dan Petrescu (54 de ani) ar trebui să fie mulțumit de aceste achiziții.

Ultimul jucător transferat de CFR Cluj este Jefte Betancor (28 de ani), al doilea marcator din Liga 1. Balaj a vorbit în cadrul emisiunii PlaySport Live, unde a spus că CFR Cluj a reușit să achiziționeze principalele ținte până acum.

Cristi Balaj, mesaj pentru Dan Petrescu: „Ar trebui să fie mulțumit acum”

Așa cum vă spuneam și în trecut, noi am pregătit această campanie de transferuri cu mult timp înainte. S-a lucrat constant. Am avut soluții imediat cum s-a terminat campionatul, am început imediat negocierile. În proporție de cel puțin 80% avem lotul finalizat. Am folosit acest procent de 80% pentru că nu știm în ce măsură se vor finaliza și vânzări de jucători.

Avem oferte importante pentru anumiți jucători din echipă. Dacă vor exista vânzări de jucători, atunci vom transfera alți jucători. În mare parte, Dan Petrescu ar trebuie să fie mulțumit. Sunt jucători pe care el i-a solicitat. A existat o listă destul de lungă, iar noi am avut șansa să transferăm opțiunile 1 și 2.

La fundași s-a restrâns lista de jucători la șase variante, după ce colegii de la scouting au monitorizat toți jucătorii propuși. Denis Kolinger a fost varianta numărul 1″, a spus Cristi Balaj, la PlaySport Live.

VIDEO Ediția integrală a emisiunii PlaySport Live

Mutările făcute de CFR Cluj în această vară

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Pyunik este un club din capitala Armeniei, Erevan. Lotul echipei valorează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Pyunik nu s-a calificat niciodată în grupele unei competiții europene. Ultima oară au jucat în preliminariile Champions League în 2015. Molde i-a eliminat fără drept de apel, scor 6-0 la general.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.