Cristi Borcea i-a găsit antrenor lui Gigi Becali pentru FCSB. Finul latifundiarului e convins că e cartea câștigătoare

Dragos Stefanescu 15.11.2021, 13:37
Cristi Borcea i-a găsit antrenor lui Gigi Becali pentru FCSB. Finul latifundiarului e convins că e cartea câștigătoare

Ieșirile publice ale lui Gigi Becali l-au determinat pe Edi Iordănescu să renunțe la conducerea tehnică a FCSB-ului. Astfel, liniștea aparentă de la echipa roș-albastră s-a încheiat foarte repede. Imediat după anunțul plecării lui Edi Iordănescu, Cristi Borcea i-a găsit antrenor lui Gigi Becali la FCSB.

Cristi Borcea i-a găsit antrenor lui Gigi Becali la FCSB

Ieșirile publice ale lui Gigi Becali l-au determinat pe Edi Iordănescu să părăsească banca tehnică a FCSB-ului. Astfel, tehnicianul a plecat de la echipa roș-albastră după doar câteva luni în care a avut şapte victorii şi o remiză în Liga 1. Iordănescu Jr. a lăsat FCSB-ul pe locul doi în campionat și cu șanse reale de a se lupta la titlu.

Imediat după despărțirea de Edi Iordănescu, Gigi Becali a demarat căutările pentru un nou antrenor. Dorind să-l ajute, Cristi Borcea l-a sunat pe Becali şi l-a sfătuit să profite de situaţia de la naţionala României, pentru a-l aduce pe Mirel Rădoi. Selecţionerul și-a anunțat în mod oficial despărțirea de echipa națională a României, după victoria din Liechtenstein. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că în ciuda faptului că i-ar plăcea să-l aducă pe Rădoi la FCSB nu mai vrea să lucreze cu rudele.

De exemplu, finul Borcea de asta m-a sunat, că >. >. Borcea mi-a zis să-l bag pe Rădoi. Nu vreau să mă mai cert cu finii mei. Iar mă cert. E adevărat că mi-ar conveni să lucrez cu el, dar de ce să mă mai cert cu el? Iar Mirel e foarte orgolios. Dacă el nu reuşeşte, tot eu sunt vinovat. De ce să mă cert cu finul? Îl respect. Nu sunt atâţia antrenori? Doar dacă el vrea, vine.

În toate afacerile mele, dacă am oameni cu care fac treabă, care-mi aduc bani, nu mă interesează. Dacă nu merge treaba, mă bag eu să salvez afacerea sau familia”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Sfaturile lui Cristi Borcea demontate de Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că finul său, Cristi Borcea, a încercat să-i dea anumite sfaturi în materie de fotbal. Gigi Becali l-a contracarat imediat pe Borcea aducându-i ca și contra-argumente pierderile financiare suferite de acesta în perioada în care finanța echipa Dinamo.

Am vorbit cu Borcea şi îmi dădea nişte sfaturi. Stop! Îmi dai tu indicaţii? >, >.

Jucătorii pe care-i am îi vând în plus pe milioane. La mine comand doar eu. Negoiţă spunea că e om de afaceri, că are buget. Stăpânul scoate calul din noroi, e vorbă la noi la machedoni. Pe stăpân îl doare cel mai rău. Antrenorul ia bani şi când ia bătaie”, a declarat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe