Edi Iordănescu avea o listă întreagă de la FCSB pentru staff-ul naționalei. Pe cine a mai vrut în afară de Pintili

Catinca Giosanu 10.02.2022, 17:35
Edi Iordănescu avea o listă întreagă de la FCSB pentru staff-ul naționalei. Pe cine a mai vrut în afară de Pintili

Edi Iordănescu, actual selecționer al echipei naționale de fotbal, caută să completeze zilele acestea staff-ului tehnic al primei reprezentative.

De curând, s-a aflat că oficialul a solicitat încă un secund, doi preparatori fizici și doi analiști video. Cei de la as.ro susțin că fiul lui Anghel Iordănescu și-ar dori să lucreze cu oameni pe care-i cunoaște și cu care a mai colaborat în trecut. Una peste alta, ei spun că Iordănescu Jr. a dorit în staff-ul său doi oameni de la FCSB. Despre cine este vorba aflați din textul de mai jos.

Edi Iordănescu, tot cu gândul la FCSB

Presa sportivă notează că nu doar Mihai Pintilii a fost pe lista lui Edi Iordănescu! Selecționerul ar mai dorit un om de la FCSB. Sursa anterior citată notează că, pe lângă Mihai Pintilii, Iordănescu l-a dorit pe faimosul Thomas Neubert. Selecționerul vrea doi preparatori fizici la națională. Printre cei cu care a discutat mai întâi s-a numprat cel de la FCSB, alături de care a lucrat și în Bulgaria.

În orice caz, nici Pintilii, nici Neubert nu au ajuns la prima reprezentativă. Cei doi au rămas în continuare la FCSB. În aceste condiții, Edi Iordănescu s-a reorientat.

Cu cine va lucra selecționerul la prima reprezentativă

Surse din Federație arată că unul dintre cei doi preparatori fizici solicitați de către selecționerul român va fi Cristian Dragotă, preparatorul fizic de la CFR Cluj. El va lucra part-time la echipa națională a României. Și asta, pentru că va rămâne și în Gruia.

Din staff-ul noului selecționer, vor mai face parte Florin Constantinovici – antrenor secund, Leontin Toader – antrenor portari, Michelle Iannucci şi Alexandru Radu – analişti video.

Edi Iordănescu și noul său staff vor debuta sub „tricolor” pe 25 martie, într-un amical România – Grecia. Pentru Iordănescu jr. e cu atât mai important acest meci, cu cât se va disputa pe stadionul Ghencea, locul în care a crescut alături de tatăl său care juca atunci la Steaua.

Ulterior, naționala României va juca un amical în deplasare cu Israel.

Urmăriți Playsport.ro și pe