Cristi Borcea, în culmea fericirii! I-au cântat maneliștii până în zori într-o zi specială din viața sa

Moldoveanu Camelia 23.06.2021, 21:24

Cristi Borcea le-a făcut mare petrecere gemenilor săi, Angelo si Melissa. Cei doi copii pe care îi are cu Mihaela au împlinit 18 ani și s-a lăsat cu o sărbătoare mare. Lumea bună aflată l-a petrecere s-a distrat pe ritmuri de manele. Doi cântăreți celebrii au făcu show.

Cum i-a serbat Cristi Borcea pe Angelo și Melissa. Fostul acționar de la Dinamo nu s-a uitat la bani

În urmă cu câteva zile, lumea bună din Capitală, și nu numai, s-a strâns la Magic Palace Crângași. Localul deținut de Cristi Borcea a răsunat de manele cu ocazia zilei în care Angelo și Melissa Borcea au devenit majori. Gemenii Mihaelei au avut parte de două torturi și un show pe cinste asigurat de Vali Vijelie și Tzancă Uraganul.

Familia Borcea s-a bucurat de invitați de seamă, cum ar fi: frații Turcu, Mario Mutu (fiul lui Adrian Mutu), Elias Thiess și Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a scos din buzunar bani pentru a se bucura de dedicațiile făcute de Vali Vijelie. Bineînțeles că de la petrecere nu a lipsit nici actuala soție a fostului finanțator de la Dinamo, Valentina Pelinel.

Borcea și Valentina Pelinel fac alegeri low-cost

Frumoasa Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, și-au programat următoarea vacantă pentru prima jumătatea lunii iulie. Cuplul optează pentru un sejur low-cost pe litoralul românesc. Mai exact o să se bucure de razele soarelui și de nisipul Marii Negre din stațiunea Olimp.

Valentina a mărturisit că obișnuiesc să renunțe la vacanțele din străinătate în fiecare an pentru a se bucura de atmosfera de familie pe care o regăsesc în Olimp. Aceasta recunoaște că preferă România și pentru că sunt părinții a trei copii.

În primul rând, este un loc liniștit, iar de când familia noastră s-a mărit prefer să aleg vacanțe și stațiuni liniștite, care să îmi asigure facilitățile de care am nevoie. Acolo am stat în ultimii ani și de fiecare dată m-au atras atmosfera plăcută, de familie, serviciile, locația, zona în sine. Îmi place să ieșim seara la plimbare în zona stafilopozilor, iar în împrejurimi am tot ce am nevoie la dispoziție: parcul de copii, magazine, multă verdeață, lume mai puțină.

E adevărat că ne place să călătorim în afara țării și am făcut acest lucru de fiecare dată când am avut ocazia, dar la fel de mult ne place să descoperim și România. Sunt locuri nebănuit de frumoase în această țară, rămase neexplorate și prin prisma situației cu pandemia, așa că am ales să rămânem aici. De asemenea, atunci când familia e compusă din trei copii, dintre care doi încă destul de mici, accentul cade pe confort și practicabilitate.”, a povestit Valentina Pelinel într-un interviu acordat doarromania.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe