FOTO. Cât de frumoasă este fiica de 15 ani a lui Adrian Mutu! Briliantul, mesaj superb: ”Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc!”

Giosanu Catinca / 11.06.2021, 19:25
FOTO. Cât de frumoasă este fiica de 15 ani a lui Adrian Mutu! Briliantul, mesaj superb: ”Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc!”

Adrian Mutu este un fotbalist de excepție, dar și un mare cuceritor, căci așa i s-a dus vorba-n lumea mondenă. Sportivul s-a căsătorit de tânăr și are deja patru copii. Trei dintre aceștia, rezultați din mariajele cu Alexandra Dinu și Consuelo. Fostul jucător de fotbal are doi băieţi şi două fete. Adriana, fiica cea mare a lui Adrian Mutu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Adolescenta împlinește frumoasa vârstă de 15 ani. Cu această ocazie, briliantul i-a transmis un mesaj superb.

Cât de frumoasă este fiica de 15 ani a lui Adrian Mutu!

Adriana, fiica cea mare a „briliantului’ Adrian Mutu, e domnișoară în toată regula, la doar 15 ani. Tehnicianul este mândru nevoie mare de cei patru copii pe care îi are și are și de ce!

Adriana este fiica mare a lui Adrian Mutu, din căsnicia cu superba Consuelo Matos. Aflată la vârsta adolescenței, „briliantul” a postat o fotografie cu Adriana care ne-a dat pe spate, pentru că „micuța” pe care o știam noi a devenit o domnișoară extrem de frumoasă, care îi calcă pe urme mamei sale.

Cu ocazia aniversării vârstei de 15 ani, Adriana a primit o urare din partea tatălui său. Fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României a scris un mesaj deosebit în dreptul fotografiei care a făcut furori pe reţeaua de socializare.

La mulți ani, prințeso! Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc!”, a fost mesajul lui Adrian Mutu, pentru fiica de 15 ani.

”Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc!”
Adrian Mutu a postat o fotografie cu fiica sa cea mare pe rețelele de socializare

Briliantul, mesaj superb: ”Nu pot descrie în cuvinte cât de mult te iubesc!”

Totuși, cum Adrian Mutu locuiește împreună cu actuala soție, Sandra Mutu, și mezinul familiei, Tiago, în vârstă de patru ani, este destul de dificil ca antrenorul de fotbal să se vadă și cu ceilalți copii. Datorită tehnologiei însă, Adrian Mutu reușește să mențină relația cu toți. Asta, în ciuda faptului că locuiesc în țări diferite și pe continente diferite. Reamintim că Mario a împlinit deja vârsta majoratului, fiind născut în anul 2002. În ccea ce o privește pe Maya, aceasta a împlinit recent vârsta de 13 ani.

Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe whatsapp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe Whatsapp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.”, spunea Adrian Mutu, în urmă cu doi ani.