Cristi Borcea lovește din nou. Valentina Pelinel și-a exprimat trăirile în public

Moldoveanu Camelia 30.12.2021, 08:46

Cristi Borcea și-a demonstrat iar dragostea față de actuala sa soție, Valentina Pelinel. Fostul acționar al clubului Dinamo a făcut un gest impresionant chiar în urmă cu puțin timp. Modelul a povestit prin ce clipe minunate a trecut și cum familia pe care o are lângă omul de afaceri este una perfectă.

Cristi Borcea, dovadă de iubire necondiționată pentru Valentina Pelinel

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea mărturisea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că atunci când vine vorba de Valentina Pelinel ar face orice.

Ei bine, revenită acasă după operația suferită la genunchi, Valentina Pelinel a fost întâmpinată cu multă căldură de către soțul ei și de către copii. Mai mult, fostul acționar dinamovist a avut grijă ca aceasta să-și sărbătorească ziua de naștere într-o atmosferă extrem de plăcută.

Cristi mi-a organizat o mică petrecere, alături de prietenii noștri apropiați. Am primit multe cadouri frumoase, cel mai valoros fiind, evident, cel din partea soțului meu.

Pentru mine, vârstă este doar o cifră, contează cum te simți, cum trăiești viață, ce bucurii mici și simple găsești în tot ceea ce faci. Cadoul cel mai important este familia și liniștea mea, pe care le găsesc acasă, lângă ai mei.

Ne doresc să ne bucurăm de ce am construit împreună și să reușim să ne unim forțele pentru că tot ceea ce ne-am propus să se realizeze și în continuare. Amândoi suntem conștienți că toate ies așa cum ne dorim atunci când facem o echipă și ne bazăm pe un parteneriat solid.

Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuză cu câte o carja, în încercarea de a-mi arată susținerea lor necondiționată. Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult ca familie”, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.

Un secret care îi ține împreună

Cristi Borcea s-a îndrăgostit de actuala sa soție în ziua în care ea se căsătorea cu Cristian Boureanu, mai exact în 2007. În același timp, fostul acționar dinamovist era într-o relație cu două femei: cu soția Mihaela și amanta Alina Vidican.

Cu toate că a existat din prima zi o chimie între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, amândoi și-au negat sentimentele. Astfel, Borcea a ajuns în fața altarului pentru a doua oară, însă nu cu Valentina, ci cu Alina.

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, spunea Alina Vidican la acea vreme, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cu toate că Alina Vidican era foarte sigură pe ea, toate bârfele apărute în târg s-au adeverit. Alina și Cristi au divorțat, iar Valentina a renunțat și ea la căsnicia cu primul soț.

Se pare că Valentina Pelinel și Cristi Borcea au găsit rețeta succesului. Modelul a mărturisit că ea și fostul acționar dinamovist petrec câteva ore în fiecare zi povestindu-și lucruri diverse.

Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, a explicat Valentina.

Urmăriți Playsport.ro și pe