Părăsită de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit un partener mult mai bogat! Averea impresionantă a lui Claude Senhoreti

Giosanu Catinca 20.11.2021, 13:57
Părăsită de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit un partener mult mai bogat! Averea impresionantă a lui Claude Senhoreti

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni cu Claude Senhoreti, bărbatul alături de care locuiește la Miami. Noul el partener este cu mult mai bogat decât Cristi Borcea, notează presa mondenă. Omul de afaceri de origine braziliană știe exact cum să-și administreze banii și îi înmulțește văzând cu ochii.

Ce afaceri are Claude Senhoreti

Fosta soţie a lui Cristi Borcea este total lipsită de griji, cel puțin din punct de vedere financiar. Proaspătul ei soț are vârsta de 46 de ani și este originar din Brazilia. Bărbatul nu s-a născut într-o familie bogată, fapt ce l-a făcut pe acesta să muncească pe brânci pentru a avea bani să-și facă toate poftele.

La un moment dat, bărbatul și-a deschis o afacere care a mers foarte bine. Ulterior, a reușit să își atingă și visul pe care îl avea incă din copilărie, acela de a fi pilot de raliuri. Acum este pilot oficial al brand-ului Ferrari și are o avere colosală.

Soțul fostului fotomodel ar avea o avere mai mare decât a lui Cristi Borcea, milionarul fiind și foarte generos la donații, conform Wowbiz.ro.

Ce avere a strâns soțul Alinei Vidican

Claude Senhoreti câștigă o mulțime de bani din afacerile pe care le are și pe care le gestionează cu grijă. Astfel se mândrește cu titlul de patron pentru firme din domeniul auto și imobiliare, ocupându-se se trei companii care au principalul domeniu de acivitate mașinile exotice sau clasice, magazin de motoare de performanță, cursă și reparații și vopsitorie auto.

Mai mult decât atât, afaceristul nu a uitat de frumoasa lui proaspătă soție și a vrut să o asigure pe aceasta, astfel că în pandemie a mai deschis o afacere de care Alina se ocupă singură, având domeniul de activitate închirierea pe termen scurt a mașinilor puternice.

Sursa citată arată că pilotul ar fi dat un teren de 1,2 hectare din Florida fără să ceară nimic în schimb. Statul american se află în zona tropicală a lumii, și este considerat un „paradis” datorită frumuseții sale. În proiectul în cadrul căruia Claude a făcut donația s-a implicat și Biserica Catolică, dar și un ONG, care ajută dependenții de droguri pentru recuperare.

Totodată, la nunta cu Claude, Alina Vidican a avut parte de o surpriză uriașă. Pilotul i-a cumpărat partnerei sale o mașină luxoasă care costă mai bine de câteva sute mii de euro și i-a înmânat cheile chiar în ziua evenimentului. Este vorba despre un Lamborghini Murcielago, în valoare de 450.000 de dolari.

Urmăriți Playsport.ro și pe